TECHRSS PaginaDeMedia

ASUS ZenBook Flip S UX371 – Ecran OLED 4K disponibil in Romania

Ca sa perpetuez ideea conceputa de colegul meu de breasla, ASUS si-a facut un obicei din a lansa ZenBook-uri care se dau peste cap ca sa te impresioneze.

Un astfel de exemplu este noul ASUS ZenBook Flip S UX371, un model cu ecran rabatabil, despre care se spune ca ar fi cel mai subtire laptop convertibil cu balama 360° ErgoLift. Iar ceea ce face din acest ZenBook Flip un gadget special este portabilitatea acestuia, combinata cu performanta si cu un design elegant.

ASUS ZenBook Flip S
13,9 mm grosime si o greutate de 1,2 kg

ZenBook Flip S UX371  este echipat cu un display OLED 4K UHD cu rame NanoEdge, care acopera in proportie de 100% spatiul de culoare DCI-P3, fiind certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru nuantele profunde de negru si pentru contrast. Ecranul protejeaza in acelasi timp si privirea utilizatorilor, iar modelul intuitiv al laptop-ului este compatibil cu ASUS Pen, cu 4096 de niveluri de presiune.

Hardware si conectivitate

ASUS ZenBook Flip S este echipat cu Intel Core i7 11th-gen, avand 16GB de RAM si stocare SSD de pana la 1TB. Asta contribuie la un grad mai ridicat de personalizare, deoarece configuratiile sunt diferite de la versiune la versiune. Pe partea de conectivitate, laptop-ul dispune de porturile USB Thunderbolt 4. Acestea ofera viteze ridicate pentru transferul datelor, alaturi de  o iesire HDMI, de dimensiuni mari, ce permite conectarea televizoarelor sau a proiectoarelor video.

ZenBook Flip S include ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu functie duala, care are integrata o tastatura iluminata. Chiar si atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, gratie software-ului sau inteligent.

ASUS ZenBook Flip S

Performanta WiFi este optimizata cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer si ASUS WiFi SmartConnect. Pentru mai multa stabilitate, WiFi Stabilizer filtreaza interferentele wireless, iar WiFi SmartConnect asigura selectarea automata a celei mai bune retele.

Ca durata de viata, ZenBook Flip S UX371 este un laptop portabil cu autonomie ridicata, ce se poate intinde pana la 15 ore. Incarcarea rapida, folosind incarcatorul USB-C din pachet se poate face in circa 49 de minute, bateria ajungand de la 0% la 60%.

ASUS ZenBook Flip S

Dupa cum am mentionat mai sus, laptop-urile ZenBook Flip S de la ASUS vin in diferite configuratii, cu preturile aferente.

[table id=29 /]

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button