Tech&IT

ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition este o variantă fascinantă a seriei de ultra-portabile

Prezentat la București, Zenbook 14X OLED Space Edition este o ediție specială exclusivistă, cu design unic, ce aniversează primul laptop ASUS ajuns în spațiul cosmic. Este o variantă a gamei Zenbook 14X OLED. Seria reunește modele ultra-portabile de înaltă performanță, cu ecrane OLED de 14 inchi în format 16:10 și utilitarul ASUS ScreenPad sau NumberPad 2.0.

În urmă cu 25 de ani, laptopul ASUS a petrecut mai mult de 600 de zile pe orbită pe celebra stație spațială Mir, prima stație spațială de cercetare pe termen lung locuită continuu. În timp ce laptopul ASUS s-a aflat la bord, Mir s-a confruntat cu pene de curent și incendii, însă laptopul a rezistat fără defecte pe parcursul întregii misiuni. În 2022, compania a dezvăluit Zenbook 14X OLED Space Edition pentru a aniversa expediția, continuând să exploreze dincolo de limite, în căutarea incredibilului.

Zenbook 14X OLED Space Edition este ceva din altă lume

Zenbook 14X OLED Space Edition are un design cu detalii unice și o tematică spațială pe capac și în zona suportului pentru mâini, fiind finisat într-o culoare specială Zero-G Titanium. Space Edition dispune de facilitatea futuristă ZenVision, un ecran companion OLED de 3,5 inchi montat în exteriorul capacului. Acesta poate afișa mesaje, teme și animații personalizabile.

ASUS ZenBook 14X OLED Space Edition 2

Zenbook 14X OLED Space Edition este un membru special al familiei de laptopuri ASUS. Acesta este construit să reziste în fața condițiilor vitrege, inclusiv în frig și căldură extreme. ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition păstrează aceleași caracteristici ale familiei sale: Intel Core i9 din seria H de până la generația a 12-a Intel Core i9 și grafică Intel Iris Xe, 32 GB RAM, un SSD PCIe 4.0 x4 și WiFi 6E. Ecranul tactil expansiv 16:10, 2,8K OLED 90Hz validat PANTONE oferă imagini certificate DisplayHDR True Black 500, cu un gamut DCI-P3 de 100% și o îngrijire a ochilor certificată de TÜV Rheinland.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button