MORE

Asus VivoWatch va „rupe norma”: 10 zile de baterie!

Ceasul inteligent cu o baterie care tine 10 zile este aici! El se numeste VivoWatch si este produs de ASUS. Un ceas gandit si conceput in jurul ideii de fitness.

Sa spun ca nu sunt un fan al Smartwatch-urilor este prea putin. Sunt doar cateva modele care intr-adevar au reusit sa ma impresioneze sau sa imi atraga atentia. Nu am nimic impotriva smartwatch-urilor in principiu, ba chiar consider acest concept unul de viitor. Dar in momentul in care bateria tine doar 18 ore si trebuie sa te grabesti acasa sa iti incarci ceasul muribund, parca nu iti mai arde de un ceas destept, cat de un ceas normal care iti poate indica ora atunci cand ai nevoie.

Noul VivoWatch este gandit ca un Fitness Watch, rezistent la apa, si care iti monitorizeaza somnul si bataile inimii. Din pacate, cu exceptia unor fotografii, nu avem prea multe informatii despre acest nou model. Pe baza acestor imagini putem spune ca aspectul este unul de ceas inteligent… clasic. cu o curea ce pare a fi din material textil sau plastic, iar corpul ceasului, din informatiile oferite de producatori, este realizat din inox. Cel mai probabil ceasul nu va rula Android WEAR, iar bateria va tine 10 zile tocmai pentru ca ecranul este monocrom, dispunand doar de un indicator LED ce iti va arata cel mai probabil daca te-a sunat cineva sau ai vreun mesaj nou. Pe de alta parte, nu stim inca pretul final al lui VivoWatch si nici nu putem specula, avand in vedere natura „sensibila” a acestui produs. Poate sa fie 100$ sau 350$. Timpul este cel care va decide, tot la fel cum timpul va hotara cand vor implementate bateriile pe baza de aluminiu pe telefoane si alte dispozitive ce s-ar putea incarca astfel intr-un minut.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button