TECHRSS PaginaDeMedia

ASUS VivoBook S14 pune Iris Xe-ul într-un design ultra-compact

Într-o lume în care tehnologia din ce în ce mai puternică devine din ce în ce mai portabilă și mai discretă, ASUS VivoBook S14 pare să afirme ideea aceea de „esențele tari se țin în sticluțe mici”.

Ca laptop de 14 inchi, ASUS VivoBook S14 încorporează procesoarele Intel Core din generația a 11-a, îmbunătățite cu tehnologia ASUS Intelligent Performance. Nu este chiar o bestie într-ale gaming-ului, dar ajută simțitor în multitasking și în tot ceea ce ține de editare foto și video.

Cu Intel Core i7-1165G7, grafică Intel Optane H10 și GPU integrat Intel Iris Xe, ASUS VivoBook S14 urcă până la 16 GB de RAM, având o stocare SSD PCIe de maxim 1 TB. ASUS Intelligent Performance crește performanțele acestuia în timp ce laptopul rămâne silențios și beneficiază de o răcire eficientă.

ASUS VivoBook S14 integrează  WiFi 6, îalături de tehnologia ASUS WiFi Master – ASUS WiFi Smart Connect, care selectează automat cea mai bună sursă WiFi. Pe partea de conectică VivoBook S14 oferă un port USB-C Thunderbolt 4, care acceptă transferuri de date de până la 40 Gbps, monitoare externe 4K UHD sau 8K și încărcare rapidă. Există, de asemenea, porturi USB 3.2 Gen 1 și USB 2.0, precum și un cititor de carduri microSD.

Cu ale sale 1.3 kilograme și cu un profil de 15.9 mm, ASUS VivoBook S14 dispune de un ecran NanoEdge cu raport ecran/corp de 90%.

ASUS VivoBook S14 – Tastatură și funcții.

Alături de tastatura RGB care se odihnește într-o consctrucție metalică, ASUS NumberPad 2.0 transformă touchpad-ul într-un tastatură numerică iluminată LED. De asemenea, utilizatorii pot modifica nivelul de luminozitate prin intermediul pictogramei din stânga sus sau pot glisa pentru a activa calculatorul Windows.

ASUS VivoBook S14

VivoBook S14 include tehnologia noise cancelling ASUS AI. Clear Voice Mic filtrează zgomotul ambiental, iar toate vocile individuale, din zone diferite, pot fi normalizate pentru stabilizarea apelurilor în conferință. Clear Voice Speaker filtrează toate zgomotele ambientale cu excepția vocii.

MyASUS integrează laptopul ASUS VivoBook S14 cu dispozitivele mobile, de la smartphone-uri la tablete. Funcțiile noi includ transferuri wireless de fișiere și URL pentru utilizatorii care au frecvent nevoie să partajeze fișiere sau să facă switch rapid între laptop și dispozitivele mobile; Remote File Access pentru a permite accesul facil la stocarea PC-ului prin intermediul unui dispozitiv mobil; și modurile Mirror și Screen Extender care permit utilizatorilor să efectueze sarcini multiple pe un dispozitiv mobil și laptop conectat.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button