MORE

Asus te trimite in vacanta la achizitia unui ROG GX700

Asus anunta o campanie inedita de promovare a noului laptop ROG GX700. Toti cei care vor cumpara sau au cumparat acest dispozitiv in perioada 20-30 mai vor fi trimisi intr-o vacanta prin Europa.

Promotia este valabila pentru toti cei care au cumparat pe teritoriul Romaniei noul ASUS ROG GX700VO-GC009T, celebru pentru modul in care foloseste un sistem de racire lichida pentru a ocoli una din problemele esentiale pe care le au in general laptop-urile de gaming, si anume ca tind sa arda o gaura in birou dupa o vreme.

Oricine a cumparat acest laptop si poate dovedi asta, conform regulamentului care poate fi citit aici, va primi ca recompensa un sejur prin Europa, cu cazare intr-un hotel de 4 stele din Paris, Barcelona sau Roma. Valoarea acestei excursii este estimata la 4500 lei, fara TVA.

Nu trebuie sa revendicati premiul chiar de indata, dar ar fi bine sa va grabiti, pentru ca oferta expira in ziua de 15 august. Asa ca daca nu puteti decide intre un laptop de gaming si o excursie pentru vara aceasta, le puteti avea pe ambele. ASUS ROG GX700VO-GC009T poate fi gasit in magazinele de specialtiate din Romania la pretul aproximativ de 18000 lei.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button