TECHRSS PaginaDeMedia

ASUS RT-AX68U – Routerul wireless aduce aplicația mobilă Instant Guard

Se identifică individul ASUS RT-AX68U. Un router wireless care suportă aplicația mobilă de securitate Instant Guard.

RT-AX68U, prin WiFi 6 (802.11ax) este echipat cu o configurație de 3×3 antene MIMO cu viteze wireless de până la 2.700 Mbps. Folosește OFDMA, o tehnologie nouă din linia WiFi 6 care permite semnalelor să ajungă mai departe decât puteau în cazul WiFi 5.

ASUS RT-AX68U – Un router wireless personalizabil

Pentru a realiza acest lucru, designul vertical încorporează o configurație de antene 3×3 MIMO – folosind trei antene și trei fluxuri de date separate. De asemenea, dispune și de alte îmbunătățiri, precum beamforming, care focalizează semnalul către fiecare dispozitiv.

router_wireless_asus RT-AX68U
RT-AX68U suportă și ASUS AiMesh, astfel încât rețeaua WiFi poate fi extinsă într-un sistem mesh WiFi care să acopere întreaga casă, prin simpla adăugare a unuia sau mai multor routere  compatibile AiMesh.

Instant Guard și securitatea

RT-AX68U este primul router wireless ASUS care suportă noul serviciu. Instant Guard, o soluție care poate face orice conexiune WiFi publică sigură și privată cu un singur clic. Instant Guard rezolva problema breșelor de scuritate folosind VPN pentru a crea un tunel de date securizat către RT-AX68U peste un WiFi public.

Spre deosebire de soluțiile VPN terțe, Instant Guard folosește un server VPN care rulează pe RT-AX68U, iar serviciul este gratuit. VPN-urile terțe pot fi, de asemenea, dificil de configurat, însă interfața prietenoasă a lui Instant Guard presupune doar un singur clic și niciun fel de cunoștințe tehnice.

Instant Guard utilizează și funcția de protecție antivirus gratuită ASUS AiProtection lifetime, încorporată în RT-AX68U, pentru a filtra accesul la site-urile dubioase, prevenind infectarea chiar înainte de eventuale clicuri accidentale. În viitor, Instant Guard va fi disponibilă și pentru anumite routere ASUS noi, care vor fi anunțate în 2021.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button