PC

Asus RT-AC5300 – Cel mai tare router consumer din momentul de fata

Asus RT-AC5300 este un router venit parca din alta lume, designul futurist dar si performantele extrem de bune il claseaza in acest moment pe primul loc, ca fiind cel mai bun router pentru consumatorii entuziasti. Desigur, pretul este pe masura performantelor, dar tinand cont de trendul 4k, atat pe partea de video streaming cat si in gaming, acest router este capabil sa livreze viteze suficient de mari pentru urmarirea acestui tip de continut fara intreruperi cand sunteti conectati pe WiFi.

Asus RT-AC5300

In interior regasim un procesor dual core la o frecventa de 1.4GHz, 512MB RAM, 12 amplificatoare de semnal si 3 acceleratoare hardware. Partea de WiFi este oferita de opt antene care livreaza simultan internet atat pe 5GHz cat si pe 2.4GHz; ca si arie de acoperire, acesta sunt capabile sa ofere internet pe o suprafata de 500 de metri patrati fara probleme. Routerul beneficieaza de un soft avansat, care calibreaza in mod automat puterea semnalului si frecventa in functie de dispozitiv, activitatea executata si distanta fata de router, asadar daca pe un dispozitiv va jucati iar pe altul descarcati, routerul va mari latimea de banda pentru dispozitivul pe care va jucati pentru a beneficia de o latenta cat mai mica in jocurile online.

Asus RT-AC5300

Un alt lucru interesant, in special pentru cei care lucreaza cu fisiere mari si detin un NAS, este functia de LinkAgregation care ofera viteze de pana la 2Gb/s pe cablu, asadar manevrarea fisierelor video 4k este mult mai facila acum, si totodata routerul poate fi folosit chiar si intr-o companie, gratie vitezelor mari. Asadar, pentru cine dispune de 2000lei si doreste un router pe care sa il foloseasca multi ani de acum incolo, va recomandam cu incredere Asus RT-AC5300.

Asus RT-AC5300

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close