PC

Asus ROG Strix GD30 – Stormtrooper-ul desktop-urilor de gaming!

Asus ROG Strix GD30 este un desktop de gaming cu o carcasa alb-negru si panou frontal interschimbabil. Noua serie poate fi echipata cu procesoare Intel Core i7 din ultima generatie si placa video GTX 1080.

Noul design al carcasei ofera un airflow mai bun, iar sursa este acum separata de un perete, ea avand un flux de aer separat. LED-urile de pe carcasa se pot controla cu ajutorul softului ASUS Aura. Carcasa are un design futurist inspirat din filmele SF, cu doua panouri care se pot inlocui sau aranja in sase moduri.

In partea laterala integreaza un suport pentru casti, astfel nu va mai trebui sa tineti castile aruncate pe jos sau pe birou. In interior exista spatiu pentru sase HDD-uri si doua SSD-uri, cinci ventilatoare si evident posibilitatea de a prinde un sistem de racire cu lichid AIO. GD30 mai dispune si de porturi USB Type C si USB 3.1. Portul Type C suporta incarcare rapida, acesta oferind curent de 5V cu 3A. Se vede avansul facut de ASUS in calitatea produselor de acest gen, ele fiind imbunatatite de la o generatie la alta, astfel gamerii se pot bucura de cea mai buna experienta cand utilizeaza un asemenea produs.

Aceste sisteme brand sunt gandite „din fabrica” sa functioneze corespunzator, astfel nu va trebui sa va faceti griji daca o piesa va fi compatibila cu alta. GD30 se poate gasi in configuratii cu procesoare incepand de la i5 7400 pana la i7 7700 cu placa video de la GTX 1050 pana la GTX 1080 si stocare cu 512GB SSD pe M.2 sau SATA si HDD  de 3TB. Pentru cei nostalgici este disponibila si optiunea de a instala o unitate optica. Placa de baza integreaza WiFi AC si Bluetooth 4.0.

Am incercat o serie de jocuri precum GTA 5, Doom sau Down Of War 3, iar calculatorul se comporta excelent, dupa cum era de asteptat, performantele fiind foarte bune si suntem curiosi sa vedem daca pe viitor va exsita un asemenea sistem bazat pe AMD Ryzen. Sistemul primit de noi in teste este cel de varf, care vine echipat cu i7 7700 si GTX 1080. In GTA 5 a reusit sa obtina o medie de 80FPS-uri, in Doom a avut o medie de 150FPS-uri iar in Down Of War 3 media a fost de 78 FPS-uri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button