ȘtiriTech&IT

ASUS a lansat ROG Rapture GT-BE19000 Tri-Band WiFi 7, router de gaming next gen

”Monstrul” cântărește 2kg, are 8 brațe (antene) și 2GB de RAM

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat noul router de gaming ROG Rapture GT-BE19000 Tri-Band WiFi 7, în cadrul evenimentului Computex 2024. Noul router dispune de AiMesh, cu Multi-Link Operation, de o rețea exclusivă pentru jocuri, coordonarea automată a frecvențelor și vine cu un preț pe măsură. E un ”monstru” cu dimensiuni de 350,41 x 350,41 x 220,6 mm, care cântărește 2kg, are 8 brațe (antene) și 2GB de RAM.

Specificații și performanțe ASUS ROG Rapture GT-BE19000 Tri-Band WiFi 7

ASUS ROG Rapture GT-BE19000 are un procesor quad-core tactat la 2.6GHz, memorie de stocare de 256MB și 2GB RAM. Routerul iese în evidență datorită capabilităților WiFi 7 tri-band (2.4GHz BE, 5GHz BE, 6GHz BE), oferind viteze de transfer wireless cumulate de până la 19 Gbps. Are lățime de bandă de 320 MHz și folosește tehnică de modulație 4096-QAM, precum și cu funcționalitatea Multi-Link Operation. De asemenea, oferă o capacitate cumulată de până la 31 Gbps pe fir, având două porturi Ethernet de 10 Gbps și patru porturi Ethernet de 2,5 Gbps.

 Router ASUS ROG Rapture GT-BE19000 Tri-Band WiFi 7

ROG Rapture GT-BE19000 Tri-Band WiFi 7 dispune de Guest Network Pro, care permite segmentarea rețelei pentru diverse scopuri, inclusiv rețele pentru copii, IoT, VPN și oaspeți.

Pentru securitate, routerul oferă suport pentru VPN și securitate în rețea fără abonament. De asemenea, suportă tehnologii precum 4G/5G Auto Mobile Tethering și include suport AFC (Automatic Frequency Coordination).

Funcționalități pentru gaming

Pentru gamerii pasionați, routerul include funcția Gaming Network, care combină toate setările necesare pentru jocuri într-un singur SSID (Service Set Identifier). Adică toate dispozitivele de gaming sunt conectate la o singură rețea, iar cele care nu sunt de gaming se conectează la rețele separate. Separarea permite utilizatorilor să se conecteze și să gestioneze funcțiile de rețea fără a configura fiecare dispozitiv individual. În plus, funcția Triple-Level Game Acceleration prioritizează pachetele de date ale jocurilor.

ASUS ROG Rapture GT-BE19000 Tri-Band WiFi 7 este un router pentru gameri și pasionații IT, oferind viteze de transfer de generație următoare și o gamă de funcționalități avansate. Nu am găsit prețul pe website-ul producătorului, dar l-am găsit la un retailer local: 3500 de lei.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button