TelefoaneMORERSS PaginaDeMedia

ASUS ROG Phone 5 pare să bată recorduri în noile benchmark-uri

Telefoanele „dă gheiming” devin un trend recurent, iar dovada o constituie modelele producătorilor de tipul ASUS sau Razer.

Fiindcă progresul tehnologic se propagă cu viteza luminii și fiecare generație de smartphone devine din ce în ce mai forțos, ASUS ROG Phone 5 va fi cel mai nou membru al familiei. Leak-urile inițiale indicau prezența a 8GB de RAM pe modelul ăsta, alături de scorurile din primele benchmark-uri.

Pe de altă parte, informațiile actuale sugerează faptul că ASUS ROG Phone 5 ar veni echipat cu 16GB de RAM. În Geekbench, cele mai noi scoruri ale modelului sunt 3.729 în multi-core și 1.131 în single-core, o idee mai mari față de benchmark-urile anterioare, dar o dovadă timpurie că telefoanele din seria ASUS ROG continuă să evolueze.

ASUS-ROG-Phone-5-Benchmark

Spun că ASUS ROG Phone 5 ar putea bate recorduri în condițiile în care vorbim despre un telefon destinat în special jocurilor, deci care va fi butonat destul de intens. În cazul ăsta, flagship-ul Snapdragon 888 ar trebui să fie arhisuficient.

Pe lângă ceea ce am văzut în cadrul Geekbench, se presupune că  ROG Phone 5 va avea un ecran de 6.78 inci, cu o baterie de 6,000mAh, fast charging de 65W și o cameră foto principală de 64MP. În esență, am putea avea parte de un gadget voinic, atât ca performanțe multi și single-core, cât și pe partea de conectică, autonomie și foto.

Ca dată de lansare, nimeni nu știe nimic, cu excepția unor mesaje vagi care șoptesc timid un iulie 2021.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button