PCPC&Consoles

Asus ROG PC racit cu lichid – Soft tubing loop!

Intr-un trecut nu foarte indepartat, la un eveniment Asus unde si-a facut aparitia si simpaticul Bogdan Dobre, am avut ocazia sa vedem live cum sunt asamblate doua calculatoare cu racire pe lichid, unul cu soft tubing si altu cu hard tubing. Dupa doua ore si ceva de asteptare, cele doua sisteme au fost finalizate si pornite, dar partea de testare in jocuri, evident, ne-a revenit noua.

Astfel am primit de la Asus Romania sistemul echipat cu racirea soft tubing, pentru a vedea cat de bine se descurca in jocuri, cat de bine raceste acest loop procesorul si placa video.

Sistemul vine echipat cu un procesor Intel i7 7700k, o placa de baza ASUS ROG MAXIMUS IX EXTREME Z270, o placa video ASUS ROG Poseidon GeForce GTX 1080 TI, un SSD Adata SX8000 pe slot m.2 si doua module de 8GB ADATA XPG Dazzle.

Am testat o multime de jocuri precum Doom, Batman, Overwatch, Titanfall si evident, nu am avut probleme in nici unul dintre acestea. Racirea cu lichid este excelenta mai ales in perioadele calduroase. Noi am reusit sa mentinem si „sonorul” la un nivel scazut al ventilatoarelor si pompei, si cu toate acestea nu am avut probleme cu temperatura, asadar o asemenea solutie de racire este recomandabila si celor care doresc un PC silentios.

Radiatorul de 240mm de la Bitspower este suficient pentru aceasta configuratie hardware. Carcasa InWin 509 este certificata ASUS ROG. Aceasta are in partea laterala sticla temperata care ofera un aspect premium si o vizibilitate excelenta la interior, mai ales daca aplicam si o serie de LED-uri RGB care sa ne incate ochii. Evident toata distractia costa, iar pretul sistemului depaseste lejer 2000 de euro.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button