PC

Asus ROG G20 – Unul dintre cele mai faine PC-uri branded de gaming din lume [VIDEO included]

Asus ROG G20 este un sistem de gaming foarte atractiv: acesta are o carcasa unica de dimensiunea unui mini-tower sau a unei console, si specificatii de top.

In ciuda dimensiuniilor mici, Asus ROG G20 are integrate componente normale, placa video fiind un GTX 760, dar exista variante si cu GTX 780, care este si mai puternica. Placa video este montata in interior rotita la 90 de grade folosind un riser PCI-Express, iar prin aceasta metoda ingenioasa si simpla Asus a reusit sa integreze o placa video full intr-un sistem redus ca si dimensiuni. Racirea placii video este indreptata catre exterior, si are fante separate pentru a trage aerul de afara, pentru ca apoi sa il evacueze prin spate.

In acelasi sistem functioneaza si coolerul de la procesor, aceasta avand un radiator mare din aluminiu cu doua heatpipe-uri si doua ventilatoare de tip turbina. Procesorul este un Intel i7 4790, care ruleaza la frecventele normale si boost activat, aceasta putand ajunge pana la 4GHz. Un alt aspect interesant este modul de alimentare al sistemului, care se face printr-o sursa externa care este practic formata din doua alimentatoare pentru laptop, dar nu va speriati pentru ca acestea au suficienta putere pentru alimentarea PC-ului. Un alimentator este dedicat pentru placa video si unul pentru restul sistemului. Ca si consum de curent acesta trage in jur de 30W din priza in idle conform spuselor celor de la Asus.

Sistemul poate veni cu 8GB sau 16GB RAM, iar ca si stocare acesta are un SSHD de 1TB cu 8GB SSD, dar toate acestea pot fi oricand schimbate cu ce doriti, fie un SSD mai mare, o alta placa video sau un alt procesor, acesta fiind un mare avantaj al sistemului. PC-ul are o multime de optiuni pentru conectivitate: pe spate avem patru porturi USB 2, doua USB 3, un port LAN care suporta Gigabit, o placa de sunet 7.1 si o mufa HDMI. De asemenea pe placa video avem o iesire DisplayPort, doua DVI si un HDMI, in interior se mai afla un modul WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.0. In partea frontala avem o unitate optica foarte bine integrata cu aspectul carcasei. In concluzie sistemul este unul inovativ si performant, iar componentele pot fi schimbate oricand. Sigur, daca o veti face voi insiva, veti pierde garantia.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button