PCȘtiri ITTECH

ASUS Republic of Gamers lansează căștile de gaming ROG Strix Fusion 700 și ROG Strix Fusion Wireless

BUCUREȘTI, România, 10 octombrie 2018 — ASUS Republic of Gamers (ROG) lansează Strix Fusion 700 și Strix Fusion Wireless, două noi căști de gaming concepute pentru a oferi jucătorilor libertate totală de mișcare în timpul sesiunilor de joc și conectivitate neîntreruptă.

Căștile ROG Strix Fusion 700 sunt dotate cu Bluetooth 4.2 care le permite gamerilor să se conecteze wireless la telefon și să răspundă apelurilor pe care le primesc cu ajutorul comenzilor tactile de pe cupele căștilor, fără să fie nevoie să întrerupă jocul.

ASUS ROG Strix Fusion Wireless încorporează antene duale de 2.4GHz, drivere exclusive ASUS Essence de 50mm. În plus, designul unic a incintelor audio etanșate acustic oferă sunet la o calitate superioară în timpul sesiunilor de joc sau în timpul consumului de conținut media.

Gama de produse ROG Strix Fusion a primit recent prestigioasa distincție iF Design Award 2018, ceea ce demonstrează că produsele ROG rămân alegerea preferată a gamerilor și entuziaștilor din toată lumea.

ROG Strix Fusion 700

ROG Strix Fusion 700 oferă opțiuni versatile de conectivitate wireless prin intermediul Bluetooth 4.2 care permite căștilor să fie conectate la telefoane sau PC-uri, în timp ce prin intermediul portului USB 2.0 utilizatorii pot conecta căștile la PC-uri, console Playstation 4 sau Nintendo Switch. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth 4.2 și a portului USB, jucătorii pot conecta simultan ROG Strix Fusion 700 la telefoane, în regim wireless, și la PC-uri prin intermediul firului. Astfel, jucătorii se vor putea bucura de o experiență de gaming superioară și vor putea să răspundă apelurilor telefonice sau VoIP fără să fie nevoie să întrerupă jocul. Comenzile tactile intuitive plasate pe cupa stângă a căștilor permit gamerilor să răspundă și să închidă apelurile ușor, dar și să ajusteze instantaneu volumul sau să aibă acces la alte comenzi des folosite.

ROG Strix Fusion 700 încorporează toate funcțiile de top specifice gamei Fusion. Căștile au certificare pentru sunet de înaltă calitate și sunt dotate cu un convertor (DAC) digital-analog ESS și amplificator. În plus, driverele ASUS Essence de 50mm și designul exclusiv de etanșare acustică a incintelor audio permite dispozitivului să redea sunet de înaltă fidelitate în timpul sesiunilor de joc, cu un nivel al puternic al basului. Pentru o experiență de joc și mai imersivă, ROG Strix Fusion 700 încorporează funcția personalizabilă de virtual surround 7.1, concepută în colaborare cu Bongiovi Acoustics și optimizată pentru o adaptabilitate mai bună în jocurile de de tip first-person shooter ca PUBG, Fortnite, CS:GO și Overwatch.

În plus, echipele de jucători pot să organizeze LAN party-uri sau turnee de gaming și să profite de sincronizarea iluminării RGB a căștilor. Cu aplicația Aura Headset, jucătorii pot selecta și ajusta opțiunile de iluminare pentru a sincroniza ușor căștile între ele, cu doar o singură atingere. ROG Strix Fusion 700 include, de asemenea, și tehnologia Aura Sync care permite sincronizarea iluminării cu alte produse din gama ROG pentru a crea efecte luminoase spectaculoase.

ROG Strix Fusion Wireless_with dongle

ROG Strix Fusion Wireless

Căștile ROG Strix Fusion Wireless sunt concepute pentru a oferi calitate audio superioară, combinată cu libertate totală de mișcare și autonomie excelentă a bateriei. Compatibile cu PC-urile și cu consolele PlayStation 4, căștile ROG Strix Fusion Wireless încorporează antene duale de 2.4 GHz pentru a oferi transmisii audio stabile, cu latență scăzută, chiar și în mediile în care există mai multe rețele Wi-Fi și alte potențiale surse de interferență cum ar fi blocuri sau zone aglomerate. Driverele ASUS Essence 50mm și tehnologia exclusivă de etanșare acustică a incintelor audio face aceste căști ideale pentru gaming. În plus, comenzile tactile ușor de folosit permit o experiență generală plăcută de utilizare.

u o autonomie mare a bateriei, căștile ROG Strix Fusion Wireless permit utilizatorilor care se joacă sau ascultă muzică circa două ore pe zi să poată folosi căștile cel puțin opt zile înainte să fie nevoie să le încarce din nou. Pentru gamerii de cursă lungă, căștile pot oferi 15+ ore1 de joc intens, non-stop. Cu o rază de acoperire îmbunătățită de până la 20 de metri, căștile permit jucătorilor să se îndepărteze de computer fără teama că sunetul se va întrerupe.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

ROG Strix Fusion 700 și ROG Strix Fusion Wireless sunt disponibile în România.

1 Autonomia efectivă a bateriei variază în funcție de utilizare, setări și condițiile de mediu

SPECIFICAȚII TEHNICE1

ROG Strix Fusion 700

Conectivitate

Bluetooth 4.2 (pentru smartphone-uri)

USB 2.0 (pentru PC, Mac și PlayStation 4)

Dimensiunea driverelor boxelor

50mm

Materialul driverului

Magnet de Neodym

Impedanță

32 ohmi

Frecvența de răspuns

20Hz – 20kHz

Pernuțe pentru urechi

ROG Hybrid

100% piele

Greutate

360g

Cablu

2 metri

Textil

Efecte luminoase

Static

Ritm de respirație

Ciclu de culori

Music (doar pentru PC)

Sunet 7.1 virtual surround

Co-dezvoltat cu Bongiovi Acoustics, integrat, cu un buton dedicat

Baterie

900mAh

Până la 17 ore2 autonomie fără iluminare RGB

Până la 8 ore autonomie cu iluminarea RGB pornită

1 Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor se pot schimba fără o notificare prealabilă și pot să difere în funcție de țară. Performanța efectivă poate varia în funcție de aplicații, condiții de utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile pe http://www.asus.com

2 Autonomia efectivă a bateriei variază în funcție de utilizare, setări și condițiile de mediu

Microfon

Tip

Digital

Design retractabil

Tipar de captare a sunetului

Unidirecțional

Frecvența de răspuns

50Hz – 10kHz

Sensibilitate

-39 ± 3 dB

SPECIFICAȚII TEHNICE1

ROG Strix Fusion Wireless

Conectivitate

2.4GHz wireless (for PC and PlayStation 4)

Dimensiunea driverelor boxelor

50mm

Materialul driverului

Magnet Neodym

Impedanță

32 ohmi

Frecvența de răspuns

20Hz – 20kHz

Pernuțe pentru urechi

ROG Hybrid

100% piele

Greutate

360g

Baterie

900mAh

Peste 15 ore autonomie

1 Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor se pot schimba fără o notificare prealabilă și pot să difere în funcție de țară. Performanța efectivă poate varia în funcție de aplicații, condiții de utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile pe http://www.asus.com

Microphone

Type

Analog

Retractable design

Pick-up pattern

Unidirectional

Frequency response

50Hz – 10kHz

Sensitivity

-39 ± 3 dB

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button