PCȘtiri ITTECH

ASUS Republic of Gamers lansează căștile de gaming ROG Delta și ROG Delta Core

BUCUREȘTI, România, 6 octombrie 2018 — ASUS Republic of Gamers lansează ROG Delta și ROG Delta Core, o nouă serie de căști de gaming concepute special pentru jocurile first-person shooter (FPS). Căștile încorporează tehnologie Hi-Res Audio certificată Sony și au fost gândite pentru a fi incredibil de ușoare și confortabile.

ROG Delta sunt primele căști de gaming din lume care sunt dotate cu ESS ES9218 QUAD DAC™ de înaltă fidelitate, ceea ce le permite să ofere jucătorilor pasionați un sunet impecabil. ROG Delta sunt dotate cu conector USB-C™ și vin cu un adaptor USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atât pentru gaming pe PC, cât și pe consolă sau dispozitive mobile. Un efect unic de iluminare RGB în formă circulară oferă căștilor un plus de stil și permit gamerilor să iasă în evidență.

Căștile ROG Delta Core sunt dotate cu jack de 3.5mm și redau un sunet de o calitate și un echilibru excelent. În plus, ROG Delta Core are suport pentru principalele platforme de gaming, inclusiv PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Atât ROG Delta cât și ROG Delta Core sunt echipate cu driverele exclusive ASUS Essence, cu incinte audio cu tehnologie de etanșare a incintelor acustice și tehnologie de diversificare a semnalului audio ce le permite să ofere un sunet de înaltă calitate, cu profunzime și variații ale basului ce aduc o experiență de gaming complet imersivă. Cupele ergonomice în formă de D au pernuțe ROG Hybrid care oferă un confort superior.

Sunet de înaltă rezoluție pentru gaming FPS

ROG Delta încorporează DAC-ul (Digital Analog Converter) SOC (System-On-a-CHIP) ESS ES9218 QUAD DAC™ care permite procesare audio de înaltă calitate, fiecare DAC fiind dedicat procesării unei zone de frecvență audio, de la unde joase, la medii, la înalte și ultra-înalte. Cele patru semnale audio combinate oferă un sunet clar cu o impedanță de 127dB SNR, adică mult mai mare decât orice pot oferi tehnologiile existente în prezent pe piață. Toate acestea înseamnă că gamerii pot să sesizeze toate sunetele din joc cu o acuratețe extraordinară ceea ce le va permite să detecteze corect distanța la care se află adversarul, direcția pașilor, locurile de unde se aud focuri de armă și multe altele.

ROG Delta sunt dotate, de asemenea, cu tehnologia Hyper-Grounding care împiedică interferențele electromagnetice cu ajutorul unui design unic al PCB-ului, cu mai multe straturi. Mulțumită acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta sunt primele căști din lume dotate cu iluminare RGB care includ ESS QUAD DAC, ce le ajută să ofere gamerilor o experiență audio bogată.

Atât ROG Delta cât și ROG Delta Core sunt echipate cu driverele exclusive ASUS Essence. Driverele au fost actualizate cu tehnologia Audio Signal Diversion ce le oferă un strat circular care separă sunetele de frecvență înaltă, joasă și medie, reducând interferențele pentru o experiență audio clară. Driverele permit, de asemenea, o frecvență largă de răspuns, între 20Hz–40kHz, pentru un sunet de bass puternic, optimizat pentru gaming, astfel încât jucătorii să poată auzi fiecare detaliu în timp ce se bucură de o experiență audio imersivă. Pe lângă driverele ASUS Essence, căștile au incinte audio etanșate concepute de inginerii audio ai ASUS, ceea ce permit oferirea unei game largi de sunete, echilibrate și clare.

ROG Delta gaming headset_structure asus

Confort extins în timpul sesiunilor de gaming și streaming

ROG Delta și ROG Delta Core sunt concepute pentru a oferi un confort excelent. Ambele căști au cupe ergonomice, în formă de D care se mulează mai bine pe forma urechii, comparativ cu cupele rotunde, ceea ce permite reducerea zonelor inutile de contact cu până la 20% pentru a oferi o experiență de utilizare mai confortabil. Acest lucru înseamnă că gamerii se pot bucura de confort ideal în timpul sesiunilor de joc sau streaming.

În interiorul fiecare cupe a căștilor, driverele sunt înclinate cu 12 grade pentru a se potrivi cât mai bine unghiului natural al urechii, ceea ce aduce un plus de confort. Acest design înclinat îmbunătățește, de asemenea, calitatea semnalului audio care ajunge direct în canalul auditiv al urechii, rezultând astfel o experiență de joc și mai imersivă. Fiecare dintre căști este concepută cu un design ușor, cu sistem de prindere optimizat pentru cap pentru a reduce disconfortul la nivelul urechilor în cazul perioadelor lungi de utilizare.

ROG Delta și ROG Delta Core vin cu două variante de pernuțe pentru urechi, astfel că se vor potrivi oricăror gusturi. Pernuțele ROG Hybrid combină pielea cu materialul textil pentru o suprafață mai groasă, ce lasă pielea să respire, ideală pentru utilizările pe perioade îndelungate. Al doilea set de pernuțe este fabricat din piele și este mai subțire și mai moale, ideal pentru utilizarea în mișcare.

Iluminare RBG și design estetic

ROG Delta sunt primele căști de gaming de pe piață care incorporează iluminare RGB circulară ce produce un spectaculos efect multicolor cu ajutorul celor șapte zone independente de iluminare. Jucătorii pot alege din peste 16.8 milioane de combinații de culori și șase efecte luminoase predefinite pentru a crea stiluri unice care le vor permite să iasă în evidență.

ROG Delta vin de asemenea echipate cu tehnologia ASUS AURA Sync care permite gamerilor să sincronizeze efectele luminoase pentru tot sistemul de produse cu suport AURA și să creeze astfel o atmosferă de gaming unică.

Conectivitate pentru mai multe platforme

ROG Delta încorporează un conector USB-C™ care permite utilizatorilor să conecteze căștile și la PC și la dispozitivele mobile. Un adaptor USB-C la USB 2.0 (Type-A) este de asemenea inclus și aduce compatibilitatea cu o gamă și mai mare de dispozitive. Indiferent că aleg să folosească conexiunea USB-C sau USB 2.0, utilizatorii se vor bucura de o experiență audio clară prin intermediul ES9218 QUAD DAC, indiferent de dispozitiv, fie că se află acasă sau în mișcare.

ROG Delta Core oferă conectivitate multi-platform cu ajutorul conectorului audio de 3.5mm, așadar utilizatorii pot folosi versatil o pereche de căști, putând să se bucure de sesiuni de gaming pe PC, pe dispozitivele mobile și console, inclusiv PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

ROG Delta și ROG Delta Core sunt disponibile în România. Vă rugăm contactați reprezentantul local al ASUS pentru mai multe informații.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button