Tech&ITPCTECH

ASUS Republic of Gamers anunță disponibilitatea seriei de monitoare de gaming Swift OLED

În plus, poți câștiga propriul tău monitor de gaming prin simpla realizare a unui videoclip

Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea monitoarelor de gaming din seria Swift OLED. Acestea dispun de panouri OLED de ultimă generație, care oferă o eficiență mai mare și imagini mai luminoase, precum și un aranjament al sub-pixelilor care oferă niveluri extreme de detaliere și text clar definit, pentru a îmbunătăți experiența de vizionare.

ROG Swift OLED PG42UQ de 42 de inchi oferă imagini 4K la o rată de reîmprospătare overclock-ată de 138 Hz. Panoul OLED asigură cele mai profunde nuanțe de negru, precum și culori uimitoare datorită gamei de culori DCI-P3 de 98% și diferenței de culoare Delta E<2. În plus, un timp de răspuns ultra-rapid de 0,1 milisecunde (GTG) asigură experiențe de vizionare și de joc excelente. Mai mult, modelul mai mare ROG Swift OLED PG48UQ de 48 de inchi este ideal pentru cei care doresc să își joace jocurile la o scară și mai mare.

Monitoarele ROG OLED includ un radiator personalizat care oferă o suprafață mai mare pentru transferul de căldură, ceea ce duce la temperaturi de funcționare cu până la 8% mai mici, pentru a asigura o performanță și o longevitate mai bună a OLED-ului.

Spre deosebire de panourile OLED lucioase standard, panourile din monitoarele de gaming ROG OLED dispun de un strat special de microtextură anti-reflexie pentru a reduce reflexiile și a minimiza distragerea atenției. Există, de asemenea, setarea opțională de luminozitate uniformă care menține nivelul de luminozitate pentru a asigura o vizionare confortabilă atunci când se schimbă dimensiunea ferestrelor albe strălucitoare sau în timpul sesiunilor maraton de jocuri.

Ecranele, compatibile cu G-SYNC, sunt concepute pentru jucătorii care doresc cea mai bună configurație de gaming pentru desktop. Swift OLED PG42UQ de 42 de inchi oferă imagini incredibil de captivante, iar dacă acest lucru nu este suficient, este disponibil și PG48UQ de 48 de inchi. Ambele monitoare sunt capabile să redea imagini cu rezoluții de până la 4K (3840 x 2160). În plus, ambele monitoare dispun de un radiator personalizat care răcește eficient panoul OLED, în timpul jocurilor de lungă durată. Radiatorul reduce temperaturile interne cu până la 8% pentru a permite o performanță mai bună a OLED-ului și pentru a preveni efectul de burn-in. Acest sistem robust de răcire fără ventilator funcționează silențios pentru a minimiza distragerile, permițând utilizatorilor să se concentreze asupra jocului.

Date tehnice ale seriei Swift OLED

Panoul OLED dispune de un raport de contrast de 1.500.000:1, o acoperire a gamei de culori DCI-P3 de 98% și o diferență de culoare Delta E<2. Ambele monitoare includ, de asemenea, HDR10 și culori True 10-bit. Timpul de răspuns este de 0,1 ms. PG42UQ și PG48UQ dispun de DisplayPort™ 1.4, două porturi HDMI 2.1 cu lățime de bandă de 48 Gbps și două porturi HDMI 2.0. În plus, acestea includ și un hub USB și o priză pentru trepied în partea superioară a monitorului pentru conexiuni la diverse dispozitive. Specificațiile sunt completate de difuzoarele stereo frontale SOUND BY Harman Kardon de 10 wați și un woofer de 15 wați.

Ecran
Retro-iluminare panou / Tip OLED
Suprafață ecran Anti-reflexii
Saturația culorilor DCI-P3 98% / sRGB 133%
Rezoluție reală 3840 x 2160
Rată de reîmprospătare 138 Hz (Overclock-ată)
Luminozitate 450 cd/m² (tipic)
Raport de contrast 135.000:1 (tipic) 1.500.000:1 (HDR Max.)
Unghi de vizualizare (CR≧10) 178° (O) / 178° (V)
Culori afișate 1073,7 milioane (10‑bit)
Timp de răspuns 0,1 ms (Gray‑to‑Gray)
Suport HDR Da
Caracteristici video
Pre-calibrare din fabrică Da
Luminozitate uniformă Da
HDCP Da, 2.3
GamePlus Da (Crosshair, Timer, FPS Counter, Stopwatch, Sniper)
Compatibil G-Sync Da
Intrare / Ieșire HDMI® 2.1 x2, HDMI® 2.0 x2, DisplayPort™ 1.4 , 4x USB 3.2 Gen 1 Type-A
Boxe 10 W x 2 + 15 W x1 woofer
Audio by Harman Kardon

Poți câștiga propriul tău monitor de gaming cu campania ROG OLED

Republic of Gamers desfășoară o campanie pe Instagram pentru promovarea monitoarelor de gaming ROG OLED. ROG a creat un filtru care le permite gamerilor să vizualizeze cum ar arăta PG42UQ și PG48UQ pe biroul lor. Participanții au șansa de a câștiga propriul monitor de gaming prin simpla realizare a unui videoclip cu filtrul pentru monitoarele ROG OLED și prin partajarea acestuia pe Instagram Reels cu hashtag-urile #ROGOLEDmonitor și #ROGmonitor, precum și cu etichetarea @ROGglobal.

ROG Swift OLED PG42UQ și PG48UQ vor fi disponibile pe plan global la prețuri începând de la aprox. 1399$, respectiv de la aprox. 1499$.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button