PC

ASUS Republic of Gamers anunță monitorul de gaming Swift PG27UQ

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat monitorul Swift PG27UQ, un model cu diagonala de 27″ și rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli). Tehnologia Quantum-dot și rata de refesh de 144Hz oferă efecte vizuale incredibile pentru o experiență de gaming cu adevărat imersivă.

Tehnologia Quantum-dot generează o gamă DCI-P3 largă, pentru culori mai apropiate de realitate și gradații fine de culoare. Mai mult, PG27UQ are un vârf de luminozitate de 1000cd/m² și un contrast ridicat, făcând o distincție clară între tonurile întunecate și cele luminoase. Tehnologia G-SYNC asigură desfășurarea fluidă a jocului, fără rupturi și fără latențe. PG27UQ se adresează entuziaștilor și jucătorilor profesioniști, fiind proiectat să ducă efectele grafice la un nou nivel.

Rezoluție 4K UHD cu rată de refresh de 144Hz
ROG Swift PG27UQ este un monitor remarcabil, ce oferă o rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) la o rată de refresh de 144Hz, furnizând detalii precise și efecte vizuale de înaltă definiție, derulate cu o viteză extremă. Pasionații de jocuri se vor bucura de un nivel al detaliilor de neegalat, imaginile fiind bine conturate, iar textul foarte clar. Cadrele rapide nu pun nicio problemă monitorului PG27UQ grație ratei de refresh de 144Hz. Rezultatul constă într-un gameplay rapid și precis fără problemele frustrante legate de latențe și neclarități, astfel că utilizatorii vor putea domina în jocurile FPS (first-person shooters), simulatoare auto, simulatoare sportive și cele strategie în timp real. ROG Swift PG27UQ are două porturi DisplayPort 1.4 și un port HDMI pentru redarea conținutului 4K UHD și o conectivitate flexibilă.

Tehnologii High Dynamic Range și Quantum Dot
Monitoarele cu NVIDIA G-SYNC High Dynamic Range (HDR) oferă o luminozitate apropiată de ceea ce ochiul uman poate experimenta și o gamă de culori mai largă decât monitoarele tradiționale. ROG Swift PG27UQ integrează tehnologie G-SYNC HDR cu vârfuri de luminozitate de câteva ori mai mari față de cele ale unui ecran standard. Iluminarea cu LED-uri este controlată în mod dinamic pe 384 de zone, oferind un contrast mai ridicat și scene întunecate mai apropiate de realitate. Tehnologia Quantum-dot furnizează imagini mai luminoase și suportă standardul de culoare DCI-P3 din industria cinematografică. DCI-P3 are o gamă de culori cu 25% mai largă decât sRGB, redând culori naturale. Tehnologia IPS asigură unghiuri largi de vizualizare, astfel că nu există o degradare a culorilor atunci când monitorul este privit din poziții extreme.

Tehnologie NVIDIA G-SYNC
Tehnologiile NVIDIA G-SYNC și HDR oferă efecte vizuale derulate fluid, cu contrast ridicat, fără rupturi de cadre, latențe sau deformări ale contururilor.

ASUS – Marca numărul unu de monitoare de gaming
ASUS este cel mai mare producător de monitoare de gaming cu o rată de refresh de 144Hz sau mai mare, cu o cotă de piață de 35% în anul 2016. Pentru a afla mai multe despre monitoarele de gaming de la ASUS vă rugăm să accesați:https://www.asus.com/Microsite/No1-Gaming-Monitor-Brand/.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

12 comentarii

  1. Mi se pare putin cam prea mult marketing. Sunt sigur ca va avea un pret imens, undeva in zona la 1000 de euro+. Cred ca gasesti monitoare foarte bune si la jumatate din pret.

  2. Tot anunta asus la fel to anuntau pg258q ca find primu panou in 240hz si de asta am luat acelasi tip de panou de la benq zowie xl2540 si ei tot mai anunta monitoare care nu sunt disponibile inca si banii se duc la altii :))

  3. Scump dar e si super e ca o lume noua sa ai toate astea + un p.c de gaming foarte performant desi nu va asteptati sa jucati crysis la 144 hz :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button