Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Asus pregateste monitoare de 240Hz si [email protected]

/
/
/
img

Asus a prezentat la Computex cateva concepte noi de monitoare menite sa impinga mai departe limitele tehnologiei curente.

Modelul ROG Swift G258Q este un monitor de 24.5 inch care suporta o rezolutie maxima de 1920×1090 si foloseste cu panou TN, a carui caracteristica definitorie este ca functioneaza la 240Hz. Pentru ca monitorul sa se poata utiliza cum trebuie de tot potentialul sau, mai vine si cu G-Sync la pachet, eliminand efectele de intrerupere a imaginii.

Pentru cei care nu au ce face imagini atat de rapide si care vor un nivel de calitate ceva mai bun al imaginii, Asus a mai prezentat si un monitor de 27 inch care poate rula la 144Hz pe rezolutia de 4K. Pentru a putea face asta, monitorul trebuie conectat o placa video care suporta DisplayPort 1.3, ceea ce ar insemna ca suporta si solutii precum FreeSync, desi implementarea acestora nu era mentionata in anunt. Panoul este de tip TN, asa ca nu ar trebui sa va asteptati la miracole cand vine vorba de calitatea culorilor. Totusi, 144Hz la o rezolutie atat de mare nu este ceva de trecut cu vederea.

Nu au fost mentionate detalii despre data de lansare sau pretul acestor doua monitoare.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar