MORE

ASUS pregateste laptop-uri noi cu ecrane 4K

ASUS anunta doua modele noi din seria de laptop-uri N, orientate catre segmentul de divertisment, insemnand ca le poti folosi pentru mai mult de navigat pe internet in cautarea de poze cu pisici.

Noile laptop-uri ASUS poarta numele de cod N552 si N752, diferenta principala dintre cele doua fiind diagonala. Primul model are un ecran de 15.6 inch, iar cel de-al doilea de 17.3 inch. In fiecare alt aspect, cele doua dispozitive sunt identice.

In ceea ce priveste configuratia, aceste laptop-uri ASUS au un ecran IPS cu suport pentru rezolutia 3840×2160, adica 4K, si respecta 100% din spectrul sRGB.

Alimentand componenta de grafica veti gasi un Nvidia GeForce GTX 960M, ceva nu tocmai impresionant, considerand cate laptop-uri au fost anuntate recent care vin cu un GTX 980 in varianta de desktop.

Ambele modele sunt echipate cu un procesor i7 din generatia Skylake si 16GB de memorie RAM. Pe partea de stocare se atinge pana la 512GB de spatiu, prin intermediul unui SSD conectat la PCI-Express, oferind o viteza de transfer de pana la 1500MB/s. Seria N vine pana si cu noul tip de conector USB Type-C.

Nu sunt momentan informatii despre cand vor fi disponibile aceste modele pe piata, sau la ce pret vor fi comercializate.

[PCPer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button