Tech&IT

ASUS Romania anunta Modding Cup 2016

ASUS anunta o noua competitie dedicata pasionatilor autohtoni de modificare a PC-urilor.

Incepand de acum si pana pe 30 mai va puteti inscrie la ASUS Modding Cup 2016. Acest eveniment este deschis tuturor celor care se cred in stare sa realizeze un PC cu adevarat impresionant, respectand cateva criterii de baza. Tematica este 10 ani de Republic of Gamers, brand-ul sarbatorind un deceniu de existenta, iar printre componente trebuie sa se regaseasca o placa de baza si o placa video marca ASUS, fie ca este vorba sau nu de modele ROG. PC-ul se poate afla deja in constructie, atat timp cat nu a fost facuta mai mult de 50% din munca la proiect.

Finala ASUS Modding Cup 2016 se va desfasura in ziua de 30 iulie 2016, concurentii prezentandu-si atunci proiectele in fata unui juriu. Marele castigator va primi un voucher in valoare de 1000 de dolari pentru achizitia de produse ASUS. Locul al doilea va primi un voucher in valoare de 750 de dolari, iar locul trei va primi un voucher de 500 de dolari.

Pentru inscriere si detalii complete vizitati pagina oficiala a evenimentului http://www.techinstyle.ro/asus-modding-cup-2016/.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button