Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Noile Mini PC-uri de la ASUS sunt extrem de puternice

ASUS a anunțat lansarea a două sisteme compacte din seria numită Mini PC. Acestea oferă o combinație foarte bună între performanța demnă de anul 2022 și un design compact și funcțional. ASUS Mini PC PN64 și PN52 au un volum de numai un litru, iar dimensiunile acestora sunt identice: 120 x 130 x 55.5mm.

Cele două Mini PC îți permit să conectezi până la patru ecrane și dispun de o conectivitate generoasă, mai ales pentru acest format. Încă un lucru pe care îl au în comun este o caracteristică specială: Two-Way AI Noise Cancelation. Această tehnologie asigura o claritate foarte bună a apelurilor audio-video și va face comunicarea foarte simplă și clară.

ASUS Mini PC Gama 2022ASUS Mini PC PN64 poate fi configurat cu procesoare Intel Core 12th Gen și memorie DDR5-4800. Pe lângă suportul pentru maxim patru ecrane, I/O-ul acestui PC include cinci porturi USB. În plus, îți oferă acces foarte simplu la compartimentele de stocare și memorie. În acest fel, upgrade-urile devin procese simple care nu necesită foarte multe cunoștințe din partea utilizatorului.

ASUS Mini PC Gama 2022ASUS Mini PC PN52 este versiunea cu procesoare AMD Ryzen H și grafică integrată AMD Radeon. Sistemul include două SSD-uri M.2 2280 și un HDD SATA de 2.5″, ceea ce îți asigură un potențial destul de mare atunci când vrei să-ți faci un sistem mic pentru stocare de date. Acest model include două porturi HDMI și șapte USB-uri. Dintre aceste USB-uri, unul este USB 3.2 Gen.2 Type-C și oferă suport DisplayPort 1.4 și alimentare la 120W.

Cele două sisteme vor putea fi achiziționate în România la sfârșitul trimestrului al doilea al anului în curs. Ori pe limba clientului normal, undeva prin vara, la finalul lunii Iunie 2022.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button