IFA 2022TECH

ASUS Media Day din cadrul IFA Berlin aduce în fața publicului o premieră mondială

ASUS IFA Media Day: The Incredible Unfolds a fost numele evenimentului găzduit de ASUS miercuri, 31 august în Berlin, locația aleasă fiind un fost club renumit numit E-Werk. În cadrul acestui eveniment, compania taiwaneză a prezentat un laptop spectaculos cu ecran pliabil, precum și un număr impresionant  de dispozitive din seria Zenbook.

Evenimentul a început, evident, cu prezentarea laptopului Zenbook 17 Fold OLED, marcată de numeroase exprimări pompoase de marketing pentru un produs totuși interesant. În esență, este vorba de un laptop care seamănă foarte mult cu un telefon foldable uriaș: ecranul se întinde de sus până jos, iar dispozitivul nu include o tastatură. În schimb, aceasta este separată de laptop, putându-se atașa magnetic la dispozitiv.

Ca specificații, vorbim de un procesor Intel i7-1250U pe platforma EVO, 16 GB RAM, SSD de 1 TB, un ecran OLED pliabil de 17,3 inch în format 4:3, compatibil Dolby Vision (care se pliază la o dimensiune minimă de 12,5 inch și format 3:2) și boxe Harman Kardon. Laptopul se poate încărca rapid – 4 ore de funcționare în doar 30 de minute de încărcare și o autonomie totală de 9 ore în utilizare normală. Dacă sunteți interesați de acest concept prezentat în premieră mondială, dacă vreți să știți cum se simte în utilizare și care este prețul de la lansare, puteți citi mai multe în articolul scris de Marinake.

ASUS IFA Media Day: The Incredible Unfolds

După prezentarea tehnică și de design, am asistat la o discuție despre abilitățile dispozitivului prezentat în premieră mondială la Berlin. A urmat sesiunea de hands-on, atât cu laptopul prezentat cât și cu câteva serii Zenbook:

  • ASUS Zenbook S13 Flip OLED
  • ASUS Zenbook 14X Flip OLED (+ versiunea Space Edition)
  • ASUS Zenbook Pro 15 Flip OLED
  • ASUS Zenbook Pro 16X OLED
  • ASUS Zenbook Pro Duo OLED

Iată și câteva imagini cu laptopurile prezentate:

Suntem însă de-abia la începutul acestui eveniment, așa că suntem siguri că vom mai găsi și alte produse ASUS care să ne atragă atenția. Vă ținem la curent!

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button