PCȘtiri ITTECH

ASUS lansează ROG Swift PG27UQ

BUCUREȘTI, România, 25 iulie 2018 — ASUS Republic of Gamers (ROG) lansează monitorul ROG Swift PG27UQ. Dotat cu ecran de 27 de inci, PG27UQ încorporează tehnologia NVIDIA G-SYNC HDR și este primul monitor de gaming de pe piață care oferă imagini la calitate 4K UHD (3840 x 2160), contrast, culori și luminozitate incredibile la o rată de refresh de 144 Hz în regim overclock, pentru a aduce o experiență de gaming la nivel înalt.

PG27UQ este primul monitor de gaming de pe piață care a obținut certificare DisplayHDR 1000, standard de top în ceea ce privește calitatea HDR, și oferă imagini HDR de cea mai bună calitate. Tehnologia quantum dot permite monitorului să aibă un gamut de culoare profesional de 97% DCI-P3 și 99% Adobe RGB, ceea ce aduce culori mai realiste și o gradare omogenă a nuanțelor. În plus, PG27UQ este pre-calibrat direct din fabrică și oferă un indice ∆E de acuratețe a culorii de sub 3.0. Noile dotări de iluminare personalizabile – kit-ul de proiecție ROG Light Signal și Light Signature – oferă o atmosferă ideală pentru desfășurarea sesiunilor de gaming. În plus, senzorul de lumină integrat ajustează automat luminozitatea pentru a preveni efectele negative asupra ochilor.

4K UHD cu un refresh rate de 144Hz și NVIDIA G-SYNC

ROG Swift PG27UQ este primul monitor de pe piață capabil să redea conținut 4K UHD (3840 x 2160) la o rată de refresh de 144Hz în regim overclock, ceea ce oferă jucătorilor imagini detaliate, ultra-high definition, și o reîmprospătare a cadrelor extrem de omogenă. Gamerii se vor putea bucura de un grad inegalabil al detaliilor, imagini precise și texte afișate cu mare claritate. În plus, PG27UQ este dotat cu tehnologia NVIDIA G-SYNC care ajută la obținerea unei experiențe de gaming omogene, fără teama de lag sau cadre neafișate corect, astfel că gamerii vor putea să se bucure la maximum de tipuri de jocuri ca shootere first-person, curse, strategie și titluri sportive

Tehnologiile High Dynamic Range și Quantum Dot

Monitoarele dotate NVIDIA G-SYNC High Dynamic Range (HDR) oferă o iluminare mai apropiată de cea pe care o experimentează în mod obișnuit ochiul uman și o paletă de culori mai largă decât monitoarele obișnuite. Aceste monitoare duc performanța la un nou nivel și oferă o luminozitate maximă de 1000cd/m2, adică un nivel de câteva ori mai mare decât monitoarele standard. PG27UQ are un panou cu iluminare LED din spate cu 384 de zone cu control dinamic care oferă un contrast puternic pentru o experiență mai bogată și un aspect mai natural al imaginilor întunecate. În plus, jucătorii își pot conecta consolele sau dispozitivele de streaming cu capacități HDR pentru a se bucura de conținut 4K UHD de mare detaliu pe monitorul PG27UQ.

PG27UQ este primul și singurul monitor de gaming de pe piață cu certificare DisplayHDR 1000, standard al industriei în ceea ce privește calitatea HDR, inclusiv a iluminării, a gamutului de culoare, a adâncimii biților și a timpului de aprindere, variabile care nu sunt importante doar pentru monitoarele de gaming, ci și pentru monitoarele folosite de profesioniști și creatori de conținut.

Monitorul ASUS ROG Swift PG27UQ vine pre-calibrat direct din fabrică pentru o acuratețe mai mare a culorii, cu o valoare a indicelui ∆E (Delta-E) al diferenței culorii de sub 3.0. Cu un panou IPS ce încorporează tehnologia quantum dot, PG27UQ oferă imagini mai luminoase și suportă un gamut de culoare de grad profesional de 97% DCI-P3 / 99% AdobeRGB. DCI-P3 are o paletă de culoare cu 25% mai largă decât sRGB, ceea ce înseamnă culori mai realiste și unghiuri largi de vizualizare.

Mândrește-te cu abilitățile de gamer

Cu tehnologia exclusivă de iluminare ASUS Aura Sync, ROG Swift PG27UQ oferă un ambient luminos ce poate fi sincronizat cu alte componente sau periferice pentru un ecosistem RGB extins, dacă acele componente sau periferice sunt compatibile Aura Sync. Un sistem ROG Light Signal integrat în partea de sus a stativului monitorului permite gamerilor să proiecteze logo-ul ROG pe perete, în timp ce kit-ul de proiecție Light Signature permite crearea și personalizarea efectelor luminoase ce pot fi proiectate pe suprafața biroului.

Conceput pentru sesiuni maraton de gaming

ROG Swift PG27UQ este conceput pentru sesiuni maraton de gaming. Monitorul folosește un senzor de lumină ambientală pentru a analiza condițiile de iluminare și ajustează nivelul luminozității. Senzorul scade luminozitatea în condiții de iluminare slabă și crește luminozitatea în condiții de lumină puternică. În plus, monitorul include tehnologiile ASUS Ultra-low Blue Light și Flicker-free, ambele certificate TÜV Rheinland, care au drept scop protejarea de efectele negative asupra ochilor ale luminii albastre și de efectele pâlpâirii imaginii afișate pe ecran. În plus, ROG Swift PG27UQ este dotat cu un stativ cu design ergonomic care permite ajustarea prin întoarcere, rotire și modificare a înălțimii, astfel încât experiența de gaming să fie una mereu confortabilă, cu un unghi de vizualizare ideal.

Intrați în campania Future of Gaming

Pentru a marca lansarea monitorului de gaming ROG Swift PG27UQ, ASUS Republic of Gamers demarează campania online Join the Future of Gaming, la care utilizatorii pot participa pentru a câștiga produse de gaming din gama ROG. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să creeze o scurtă postare în care să descrie de ce vor să aibă un monitor de gaming ROG Swift PG27UQ și să dea share postării pe Facebook, Instagram sau Twitter, folosind hashtag-ul #ROGSWIFTPG27UQ. Apoi, înscrișii vor trebui să viziteze siteul campaniei unde vor putea să se alăture celorlaltor jucători într-o listă pentru câștigarea premiilor. Posibilele premii includ produse ca ROG Gladius II, ROG Strix Flare, ROG Strix Fusion 500, ROG Maximus X Formula, ROG Strix GTX 1080 Ti and ROG Swift PG27UQ.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

ASUS ROG Swift PG27UQ va fi disponibil începând cu luna iulie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button