TECHRSS PaginaDeMedia

ASUS a lansat ediția specială ROG Zephyrus G14 Alan Walker

ASUS a anunțat noul laptop ROG Zephyrus G14 ediție specială Alan Walker ca urmare a colaborării cu renumitul artist, DJ și producător muzical. Alan Walker și-a dezvoltat de la o vârstă fragedă interesul pentru computere, programare și designul grafic, fapt ce l-a condus, în cele din urmă, la o carieră proeminentă în domeniul muzicii electronice.

Walker și-a început cariera ca producător autodidact, lansând piese pe YouTube și SoundCloud, devenind celebru cu piesa sa ”Faded” din 2015. Cu miliarde de difuzări pe YouTube și Spotify, Walker este acum un artist apreciat implicat în industria jocurilor, producând piese pentru PUBG Mobile și Death Stranding. Acest lucru, combinat cu simțul său unic al stilului, l-a făcut să se potrivească perfect pentru valorile urmărite de ROG.

Zephyrus G14 îmbină cea mai bună portabilitate din clasa sa cu performanța puternică a unui procesor AMD Ryzen 9 5900HS cu 8 nuclee și 16 fire de execuție și a GPU-ului NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. Pentru Alan Walker – sau pentru cei care aspiră să îi calce pe urme – este instrumentul suprem pentru jucătorii și creatorii aflați în mișcare, care doresc să poată schimba vitezele în orice moment.

Zephyrus G14 așa cum nu l-ai mai văzut

ASUS ROG a împachetat Zephyrus G14 AW SE cu și mai multe finisaje premium și personalizări. Proiectată în colaborare cu Alan Walker, această ediție specială a lui G14 prezintă accente coloristice unice, precum nuanța Spectre Blue a matricei de LED-uri AniMe Matrix. Inscripția cu numele prezintă o nuanță similară, alături de ideea DJ-ului de a-și include propria semnătură alături de logo-ul ROG. Această emblemă oferă o reflexie atractivă, care se schimbă în funcție de diferitele unghiuri de vizualizare. Două curele textile de-a lungul centurii adaugă amprenta cyberpunk specifică brandului ROG, una dintre ele folosind un text reflectorizant care se îmbină perfect cu LED-urile matriciale.

ASUS ROG zephyrus_g14

Mă simt foarte mândru pentru că am avut șansa de a lucra cu ROG și sunt încântat să arăt lumii la ce am lucrat atât de mult timp. Alan Walker

Cutia – partea preferată a artistului din acest proiect – este mult mai mult decât un simplu ambalaj: este un accesoriu creativ de sine stătător. Prin conectarea cutiei la G14 cu un cablu USB Type-C, aceasta se transformă în samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafață care le permit utilizatorilor să declanșeze 18 efecte sonore create de Alan Walker.

Utilizatorii pot începe cu una dintre piesele sale definitorii sau să importe melodii proprii în software-ul personalizat, dezvoltat împreună cu Walker și echipa sa. ROG Remix afișează, de asemenea, animații unice inspirate de ROG și Alan Walker pe ecranul principal al laptopului și pe panoul AniMe Matrix în funcție de intrările MIDI selectate.

ASUS ROG zephyrus_g14

Laptopul redă chiar și o animație personalizată la pornirea sistemului, precum și un wallpaper cu Alan Walker. Touchpad-ul acoperit cu sticlă este umbrit printr-un model personalizat inspirat de un egalizator muzical. Capacele tastelor se potrivesc cu nuanțele caracteristice lui Alan Walker, iar tastele A și W au logo-ul producătorului imprimat deasupra. În completarea experienței speciale, pachetul laptopului cuprinde o șapcă de baseball în stilul Alan Walker și ROG, o pereche de șosete și o ediție specială a genții ROG Sleeve pentru a putea transporta laptopul oriunde etalând apartenența la Republic of Gamers.

ASUS ROG zephyrus_g14

Prima configurație Zephyrus G14 ediție specială Alan Walker este disponibilă pe plan local. Aceasta cuprinde procesor AMD Ryzen 9 5900HS, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, ecran WQHD (2560 x 1440) la 120Hz, 16GB DDR4 RAM, 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD și sistem de operare preinstalat Windows 10 Home. Prețul de lansare pornește de la aproximativ 8299 lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button