Știri ITRSS PaginaDeMedia

ASUS anunță pe ascuns patru modele de plăci de bază pe chipset-ul X570S

ASUS a oferit indicii cu privire la ultima serie de plăci de bază Socket AM4 bazate pe chipset-ul X570S. Acestea pot face față unei  răciri pasive, spre deosebire de iterațiile AMD X570, ale căror plăci de bază au nevoie de un sistem de răcire activ pentru o funcționare optimă.

Fotografia postată reușește să dezvăluie cel puțin patru astfel de modele. Avem o placă bazată pe modelul ProArt, una TUF Gaming, una ROG Strix și una ROG Crosshair, adică seria aceea după care sunt înnebuniți toți pasionații de overclocking.

Se pare că noua serie X570S nu va include modelul Crosshair VIII Dark Hero, ci ar fi vorba despre un posibil Crosshair Formula next-gen, la fel cum din acest ansamblu ar putea face parte un succesor pentru ROG Strix X570-E Gaming. Pentru familia TUF, ar putea fi vorba despre un urmaș al Gaming X570 Pro, iar seria ProArt va include un model nou-nouț, încă necunoscut.

ASUS X570S

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button