MORE

Asus anunta un nou ZEN AIO PC

Asus a dezvaluit o noua aditie la seria sa Zen de PC-uri All In One, modelul Zen AIO Pro Z240IC.

Acest PC este construit in jurul unui monitor cu un panou IPS de 23.8 inch, capabil sa redea o rezolutie maxima de 3840×2160, sau mai pe intelesul tuturor, poate rula in 4K. O varianta mai firava, cu doar Full HD este si ea disponibila.

Alimentand Zen AIO Pro Z240IC veti gasi un procesor Skylake, i7-6700T cu 4 nuclee fizice si 8 virtuale, care functioneaza la o frecventa standard de 2.8GHz, dar poate ajunge la 3.6GHz in modul Turbo, si are un TDP de numai 35W, chiar mai putin decat procesorul din laptop-ul Asus ROG GX700. Daca nu aveti nevoie de atat de multa putere, sunt modele ce folosesc procesoare i5 si i3.

Sistemul va putea avea pana la 32GB de memorie RAM, de tipul DDR4-2133 Mhz, iar stocarea este realizata printr-un SSD de 512GB conectat la PCI-E, si un HDD de 1TB, dar se poate opta pentru alte variante de stocare, cu HDD de 2TB, si fara SSD.

Partea de procesare grafica este asigurata fie de un GeForce GTX 960M, fie de un GTX 950M, sistemul mai venind echipat cu o camera de 2 megapixeli, de tipul Intel RealSense. Asta inseamna ca este o camera 3D, capabila sa perceapa gesturile utilizatorului si sa le interpreteze ca o metoda de control. O camera traditionala, de 1 megapixel mai este inclusa.

Pe partea de conectivitate avem USB 3.1 Gen 2 Type-C, LAN, Wi-Fi, si cam ce porturi v-ati astepta sa vedeti la un PC standard.

Asus nu a dezvaluit inca exact cat va costa acest Zen AIO Pro Z240IC, sau cand va fi lansat.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button