PCTECHTech&IT

ASUS anunță un nou monitor de gaming entry level

Săptămâna trecută, ASUS a dezvăluit un nou monitor entry level destinat pasionaților de jocuri, care vizează satisfacerea gamerilor hardcore fără a fi necesar să vă vindeți un rinichi. Numit VP278QGL, monitorul 1080p de 27 inch folosește un panou TN cu un timp de răspuns de 1 ms și o rată maximă de refresh de 75 Hz. Fiind un monitor de gaming, acesta suportă tehnologia dinamică de refresh a celor de la AMD, FreeSync.

Sub capotă, ASUS VP278QGL se bazează pe un panou FRC TN de 27 inch cu o rezoluție de 1920 × 1080, o luminozitate de 300 nits, un raport de contrast de 1200:1, un timp de răspuns 1 ms GtG și unghiuri de vizualizare de 170° pe orizontală și 160° pe verticală. Specificațiile modelului VP278QGL, par a fi tipice pentru monitoarele entry-level contemporane, dar un timp de răspuns de 1 ms și FreeSync de la AMD vor atrage în mod firesc atenția jucătorilor de FPS și RTS cu un buget redus. Pentru a face dispozitivul mai atrăgător pentru publicul țintă, acesta suportă și funcțiile tehnologiei GamePlus oferite de ASUS, cum ar fi afișarea unui crosshair, a unui timer și a unui contor FPS.

Afișajul VP278QGL este echipat cu difuzoare stereo de 2W și utilizează un suport care poate regla înălțimea, înclinarea, rotirea și poate fi rotit pivotat în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic. În ceea ce privește intrările, monitorul are un DisplayPort, două intrări HDMI și un conector D-Sub.

Detalii despre monitorul ASUS VP278QGL au fost adăugate pe site-ul companiei, dar nu este clar când producătorul intenționează să înceapă vânzările produsului, precum și prețul recomandat de vânzare. Evident, VP278QGL nu aparține familiei ROG și este un produs entry level, deși nu există informații precise despre prețuri în acest moment.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button