MORE

Asus anunta un monitor care poate atinge 180Hz

Cand monitoarele de 122Hz au aparut pentru prima data, au lasat multi oameni intrebandu-se daca pot macar sa egaleze acea frecventa cu numarul de cadre pe secunda. Apoi au venit monitoarele de 144Hz ca un nou standard, iar acum facem inca un salt la 180Hz, fie pentru cei care au placi video foarte bune, fie pentru jucatorii de Counter-Strike GO in general.

Asus a dezvaluit monitorul ROG Swift PG248Q la Computex, un model care foloseste un panou de 24 de inch capabil sa atinga frecventa de 180Hz. Din cate va puteti imagina, panoul trebuie sa fie foarte rapid pentru a putea functiona la aceasta frecventa, asa ca este vorba de un TN, a carui rezolutie maxima este de 1920×1080.

ROG Swift PG248Q are incorporata si tehnologie G-Sync, ceea ce inseamna ca nu vor exista probleme de rupere a imaginii atunci cand jocul nu ruleaza la exact 180 de cadre pe secunda, in tandem cu monitorul.

Nu a fost anuntat un pret sau o data la care va fi disponibil acest monitor, dar s-a mentionat ca va fi utilizat la competitii precum The International 2016 si ESL One 2016.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button