Telefoane

Asus anunță seria ZenFone 4

Asus a prezentat săptămâna aceasta o nouă serie de telefoane mobile, ce formează la un loc familia ZenFone 4.

Modele ce compun această serie nouă sunt: ZenFone 4, varianta Pro, varianta Max Pro, varianta Selfie și varianta Selfie Pro. Toate vin echipate cu ecrane de 5.5 inch, fie de tipul AMOLED pentru variantele mai scumpe, fie de tipul Super IPS+, suport pentru carduri SD și rulează Android 7.1.1.

Cel mai performant model este ZenFone 4 Pro, ce vine echipat cu tradiționalul Snapdragon 835, alături de un GPU Adreno 540, 6GB de memorie RAM și până la 128GB de stocare. Acest model vine cu o cameră secundară de 8 megapixeli și cu două camere principale de 12 și 16 megapixeli. Senzorii acestora sunt de tipul Sony IMX319, IMX362 și IMX351, cu suport pentru lucruri precum stabilizare optică pe patru axe sau focalizare automată.

Modelul lipsit de sufixul Pro folosește un chipset Snapdragon 660, dar dispune tot de două camere principale, însă nu la fel de sofisticate. Telefonul are 4GB sau 6GB de memorie, și o capacitate de stocare de până la 64GB.

Variantele Selfie și Selfie Pro mută ansamblul de camere dube pe față, permițând capturarea de imagini cu un unghi mult mai mare în modul selfie, cu un unghi de până la 120 de grade. Telefoanele acestea au hardware ceva mai firav, chipset-urile fiind Snapdragon 430 și 625, cu 4GB de RAM și 64GB de stocare.

 

În cele din urmă avem ZenFone 4 Max Pro, ce vine cu un chipset Snapdragon 425, cu 3GB de memorie și doar 32GB de stocare, dar tot cu două camere principale și cea mai mare materie dintre toate, de 5000mAh.

Seria Asus ZenFone 4 va fi inițial disponibilă doar în Asia, urmând să își facă apariția și în restul lumii. Ca urmare, nu pot să vă spun cu siguranță în acest moment care vor fi prețurile.

[GadgetmTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button