Știri ITTECH

ASUS anunță parteneriatul cu Quantumcloud

ASUS a anunțat la finele anului trecut un parteneriat strategic cu Quantumcloud, un start-up cu o soluție software ce le permite jucătorilor să utilizeze placa video aflată în regim de așteptare pentru minarea de criptomonede și efectuează plățile digitale prin intermediul PayPal sau WeChat.

Fiind lider la nivel mondial pe piața plăcilor video, ASUS este un partener de distribuție ideal pentru aplicația Quantumcloud, ce oferă sume cash clienților în funcție de cât de eficient este sistemul lor pentru minarea de criptomonede.

ASUS, care a lansat pe piață numeroase plăci grafice high-end, are o bază mare de utilizatori care pot câștiga un venit pasiv1 prin instalarea software-ului. Quantumcloud se diferențiază de alte aplicații de minare prin ușurința în utilizare și securizarea datelor clientului. Ca parte a angajamentului său de a proteja datele utilizatorilor, Quantumcloud a fost lansat în conformitate cu GDPR și nu le impune clienților să creeze o autentificare unică. În schimb, clienții utilizează contul existent PayPal sau WeChat pentru a se conecta și a colecta câștigurile obținute. Pentru a simplifica experiența utilizatorului, managementul portofelului digital, minarea criptomonedei, conversia monedei și transferul fondurilor sunt integrate în software-ul Quantumcloud.

Pentru mai multe informații despre Quantumcloud, vă rugăm să vizitațiquantumcloudai.com/.

1Quantum Cloud International Pte. Ltd. (Quantumcloud) nu garantează că utilizatorii acestui software vor genera venituri sau profit și nici nu garantează un rezultat financiar pentru utilizatori. Utilizatorii trebuie să ia în considerație propriul cost de utilizare, cum ar fi costul electricității și să-și facă propriile calcule despre modul de utilizare a software-ului Quantumcloud. Ratele de câștig se pot schimba în funcție de performanțele pieței de criptomonede și nu pot fi garantate sau influențate în niciun fel de Quantumcloud. Quantumcloud, compania mamă, investitorii, angajații și partenerii afiliați nu au nicio responsabilitate pentru profitul sau pierderile utilizatorilor. Drepturile și responsabilitățile utilizatorilor cu privire la utilizarea Quantumcloud sunt supuse Termenilor și Condițiilor, care vor fi convenite înainte de utilizarea cloudului Quantum.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button