TelefoaneRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

ASUS anunță noua serie de telefoane Zenfone 8

ASUS a anunțat noua serie de telefoane Zenfone 8, iar cele două dispozitive par să fie cea mai interesantă combinație a producătorului de până acum. Avem două modele foarte diferite, care reușesc cumva să răspundă tuturor cerințelor pieței: modelul compact cu ecran sub 6 inch și un al doilea model, Flip, care are un ecran imens și o cameră foto cel puțin interesantă.

Seira ASUS Zenfone 8 oferă specificații de top și camere foarte performante

Noua serie de telefoane are la bază cea mai nouă platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 888 5G, care oferă cele mai rapide viteze 5G cu putință. Bateriile de mare capacitate oferă o durată de viață remarcabilă pentru un ritm digital non-stop. Atât ASUS Zenfone 8 și Zenfone 8 Flip sunt echipate cu ecrane AMOLED produse de Samsung care oferă o acuratețe foarte mare a culorilor.

Grație camerelor cu senzori de top de la Sony, ambele telefoane au capabilități foto și video avansate. ASUS Zenfone 8 are un sistem de camere duale fixe pe spate, în timp ce modelul Flip dispune de un sistem format din trei camere care se pot roti pentru a putea face selfie cu camerele principale.

ASUS Zenfone 8 Flip

ASUS Zenfone 8 are un nou design elegant, cu dimensiuni alese atent pentru a permite o portabilitate cât mai ușoară și îți oferă posibilitatea de a-ți folosi telefonul cu o singură mână fără probleme, o funcție de care mi-e dor de când am făcut trecerea la un smartphone mare.

ZenUI 8 duce experiența software la un nou nivel

Noua interfață ZenUI 8 combină fluiditatea cu viteza și încearcă să rămână cât mai simplă de folosit cu putință. Operarea cu o singură mână din modul One-Handed este doar la un gest distanță, iar modul Dark ajustează automat aplicațiile la o schemă de culori întunecată, care îi ajută pe utilizatori să rămână concentrați, reducant oboseala ochilor și îmbunătățind vizibilitatea.

În plus, noile ASUS Zenfone 8 oferă mai multe moduri prin care utilizatorii pot fie să prioritizeze performanța, fie să extindă durata de viață a bateriei. Smart Key permite accesul instantaneu la acțiunile favorite, iar cu ajutorul AudioWizard experiența ta audio se va adapta automat la conținutul pe care-l asculți.

Disponibilitate și prețuri pentru seria ASUS Zenfone 8

Zenfone 8 este disponibil în România, prețurile pornind de la aproximativ 3299 de lei (TVA inclus). Varianta Flip are un preț de pornire de 3899 de lei (TVA inclus).

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button