PCRSS PaginaDeMedia

ASUS a anunțat plăcile video AMD Radeon RX 6600 XT

ASUS a anunțat plăcile grafice ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT, care utilizează arhitectura de gaming AMD RDNA 2. Modelul ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT dispune de patru conducte de căldură și o placă mare pentru a îndepărta căldura de la GPU și de la memoria GDDR6.

O pereche de ventilatoare antrenează un debit mare de aer prin radiator fără a crește nivelul de zgomot. Acest echilibru fin este obținut printr-un număr mai mare de pale, butuci mai mici de ventilator, prin designul palelor și al inelelor barieră crestate care optimizează fluxul de aer prin radiator, direcționând în mod silențios aerul acolo unde este necesar.

AMD Radeon RX 6600 XT

Utilizatorii pot optimiza și mai mult performanța cu două profiluri diferite de ventilator și de putere, folosind comutatorul Dual-BIOS de pe placă. Modul de performanță oferă un flux de aer mai mare, cele mai mari frecvențe și cel mai bun potențial de overclocking. Modul silențios permite o curbă mai puțin agresivă a ventilatorului care menține performanțele ridicate. Un mod 0dB în ambele profiluri le permite ventilatoarelor să se oprească complet menținând nivelul de zgomot cât mai scăzut posibil atunci când nu rulează niciun joc.
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT este îmbogățită cu un accent Aura RGB de pe marginea stângă. Suportul Aura Sync le permite utilizatorilor să sincronizeze cu ușurință culorile preferate și efectele de iluminare cu toate echipamentele compatibile din configurația sistemului lor.

Modelul ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT utilizează 2 ventilatoare Axial-tech pentru a conduce aerul rece printr-un radiator cu o suprafață mare. Ventilatoarele pot fi setate să se oprească atunci când placa nu este exploatată, fiecare utilizând rulmenți cu bile dubli pentru o durată lungă de viață.

AMD Radeon RX 6600 XT

ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT are o carcasă cu un design rafinat, atrăgând privirea prin accentele negre și argintii, texturile contrastante și tăieturile geometrice. Placa din aliaj de pe spate acoperă toată lungimea produsului, întărind PCB-ul și adăugând, de asemenea, un element estetic cu grafică ASUS. Tehnologia de asamblare Auto-Extreme, utilizată pentru întreaga gamă de plăci grafice ASUS, asigură că fiecare componentă este poziționată cu precizie și lipită curat pentru o durată lungă de funcționare fiabilă.

Specificațiile ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT OC și Dual AMD Radeon RX 6600 XT OC:
– AMD Radeon RX 6600 XT GPU
– Memorie 8 GB GDDR6
– Interfață PCIe 4.0
– o ieșire nativă HDMI 2.1
– 3 ieșiri native DisplayPort 1.4a

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button