MORE

Asus a anuntat GTX 980 Poseidon Platinum, un 980 „tunat” pentru gaming hardcore

Asus a anunat oficial noua placa video GTX 980 Poseidon Platinum, sub cunoscutul brand ROG (Republic of Gamers), si aceasta placa are si o noua racire numita DirectCU H2O.

Racirea DirectCU H2O este bazata pe un water block unit, completat cu racirea standard bazata pe aer si heatpite-uri. Pe langa aceasta racire, placa este si overclock-ata din fabrica. GTX 980 este bazata pe un nucleu GM204 Maxwell 2.0 cu 2048 procesoare CUDA. Frecventa de baza a lui GTX 980 Poseidon Platinum este de 1178MHz pentru GPU, care poate urca in boost la 1279MHz, memoria RAM este de 4GB GDDR5  cu un bus de 256Bit si are o frecventa de 7010MHz.

Conform spuselor celor de la Asus, noua racire este cu 27°C mai eficienta si de trei ori mai silentioasa decat varianta standard. Placa mai are un PCB custom, 10 faze DIGI+ VRM alimentate de doi conectori 8+6 pini, de asemena include tehnologia ROG-doua ventilatoare antipraf, condensatorii de inalta calitate, mosfeti mult mai buni si inductori concrete-core. Din pacate nu avem si un pret pentru acest model in acest moment.

GTX 980 Poseidon Platinum

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button