MORE

Astazi Nintendo 3DS-ul implineste 5 ani de existenta

Nintendo sunt una dintre cele mai vechi compani producatoare de jocuri si console, care inca sunt in atentia publicului, Sega retragandu-se din cursa consolelor, stafeta fiind dusa mai departe de rivalii Microsoft si Sony.

Totusi, in trecut Nintendo au dominat autoritar piata consolelor handheld inca de pe vremea lui GameBoy, una dintre cele mai de succes console din lume, urmata de GameBoy Color, Nintendo DS si Nintendo 3DS, care astazi implineste venerabila varsta de 5 ani. 

Daca fiecare iteratie a consolelor mobile a avut cate o chichita, 3DS-ul a fost de departe cel mai impresionant, oferind pentru prima oara pentru o astfel de consola un ecran capabil sa redea fara ochelari un efect de 3D. Cu toate ca efectul in sine a fost privit cu scepticism, unele persoane chiar acuzand faptul ca o expunere prelungita provoaca disconfort, Nintendo a reusit sa vanda 58 de milioane de 3DS-uri pe parcursul acestor 5 ani.

Incet si 3DS-ul, ca si alte console portabile de la Nintendo a suferit transformari, precum 2DS, 3DS XL si lista continua, Nintendo adaptandu-se la piata, aducand atat jocuri de succes, dar si periferice si functii noi. Sa nu uitam si colectionarea de puzzle-uri prin intermediul StreetPass dar si faptul ca poti rula un Window 95 pe aceasta consola. Cine stie, poate cu aceasta aniversare primim si o noua consola… dar speram sa nu fie exclusiva in Japonia.

https://youtu.be/xM0rsYbAO_k

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button