Gaming

Assassin’s Creed: Victory se numeste de fapt… AC Syndicate!

Dupa un teaser, o groaza de informatii scapate pe net, faptul ca multi au intuit ca urmatorul Assassin’s Creed se va desfasura in Londra, aflam ca Assassin’s Creed: Victory se numeste de fapt… AC Syndicate, asta dupa ce sursa originala a scurgerilor de informatii a  primit acel material sub numele de Syndicate, confirmand asadar zvonul.

Iar informatiile noi nu se opresc aici. Site-ul din Statele Unite are acum o noua imagine cu un box pe care scrie „Strength Through Loyalty,” ce troneaza pe o masa pe care este inscriptionat „We forge the chains we wear in life” si „God save the Queen,” dar si cuvantul „Rooks” langa imaginea unei pasari. Este posibil sa fie o referinta la o inchisoare din timpul revolutiei industriale din Anglia.

O alta informatie este numele personajului principal, adica Jacob Frye, pentru ca Tuck si Little John erau luate deja de alta poveste, si pare ca personajul „va transporta milioane de gameri in lumea uluitoare a Londrei din timpul revolutiei industriale, unde se vor gasi scufundati intr-un joc pe care trebuie sa-l vada pentru a-l crede.” *Spune materialul de marketing pe care il credem, asa cum credem si ca AC Unity nu este plin de buguri.

Mai avem putin pana aflam ce si cum. Maine, la ora 9 am PT/12 pm ET.

Articole asemanatoare

Back to top button