GamingRSS PaginaDeMedia

Assassin’s Creed Valhalla va primi un patch important

Mai multi jucatori se confrunta (din nou) cu un bug ce afecteaza storyline-ul

Trecand peste micile controverse starnite si cateva probleme de optimizare, Assassin’s Creed Valhalla este un joc bun. Chiar foarte bun, daca ma intrebati si pe mine.

Cu toate acestea, nu duce lipsa de bug-uri, unele din ele fiind niste ghimpi in coasta cu adevarat durerosi atunci cand vine vorba de progresul in story. La inceput, cativa playeri se plangeau cu faptul ca intampinau o problema care nu-i lasa sa activeze unul din primele quest-uri principale care dadeau startul povestii.

Ubisoft a remediat problema, ba chiar lansand zilele acestea si un hotfix menit sa rezolve disparitia subita a optiunii de fast travel in Assassin’s Creed Valhalla. In cele din urma, jocul este imens, si sa scoti din prima un astfel de titlu fara niciun fel de chichite este destul de greu.

Din postarea de pe Twitter reiese ca saptamana viitoare am putea avea parte de inca un patch major, dar scopul acestuia ramane pentru moment un mister. Sau nu?

„Valhalla-ul” din Assassin’s Creed

Patch-ul anterior a reusit sa rezolve peste 100 de probleme intampinate de jucatori. Forumurile Ubisoft sunt pline de thread-uri in care sunt specificate bug-urile intampinate de comunitate, si exista sansa ca urmatorul update sa rezolve inca o problema importanta care tine de storyline.

Povestea si setting-ul sunt niste parti esentiale in Assassin’s Creed Valhalla, dar se pare ca uneori Ubisoft o cam da de gard. Recent, din ce in ce mai multi jucatori constata ca, odata ce se apropie de sfarsitul jocului, acestia nu pot debloca o anumita parte a unui quest pentru a urmari deznodamantul din story arc-ul Order of the Ancients, ceea ce este foarte frustrant, pentru ca evenimentul este foarte important pentru intreg timeline-ul jocului.

Cu o floare nu se face primavara, iar Ubisoft ar trebui sa tina cont de asta. Nu exista nicio garantie ca update-ul de saptamana viitoare va avea permanent ac de cojocul bug-urilor, dar comunitatea are motive sa rasufle ceva mai usurata odata ce erorile curente vor fi remediate.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button