GamingRSS PaginaDeMedia

Assassin’s Creed Valhalla va primi patch pentru salvarile corupte

Unul din jocurile de tranzitie de la current-gen la next-gen, Assassin’s Creed Valhalla se confrunta cu o problema importanta. La fel ca in cazul lui Watch Dogs: Legion, tot mai multi jucatori isi pierd progresul in-game din cauza fisierelor savegame corupte.

Problema in cauza a inceput sa afecteze toate platformele pe care jocul s-a lansat. Imediat ce comunitatea a inceput sa posteze pe forumurile Assassin’s Creed Valhalla si Watch Dogs legion, Ubisoft a raspuns ca deja se lucreaza la o solutie. Compania tocmai a confirmat acest fix, urmand ca, in decursul urmatoarelor saptamani, totul sa revina la normal.

Cu toate acestea, se pare ca solutia se aplica doar in cazul vikingilor, caci nu se gaseste pe nicaieri vreo mentiune legata de Watch Dogs; Legion.

Durerea de a-ti pierde progresul in Assassin’s Creed Valhalla

Pentru cei care nu au fost pusi la curent cu situatia, jucatorii intampina o eroare care ii intoarce fortat in meniul principal al jocului. Daca incearca sa acceseze salvarile, jocul mentioneaza ca unul sau mai multe fisiere sunt „data corrupt”. O problema foarte frustranta, mai ales in cazul celor care au acumulat un progres mare in joc. Acestia sunt fortati sa stearga fisierul corupt, adica o buna parte din progres.

Din pacate, asta nu e singurul impediment in ceea ce priveste Assassin’s Creed Valhalla. Mai multi jucatori s-au plans de faptul ca nu pot activa un anumit questline, care face parte din continutul introductiv, necesar avansarii in storyline. Ubisoft nu a mentionat nimic legat de acest aspect. In schimb, intentioneaza sa lanseze un update major care sa rezolve inclusiv asta, pe langa fix-ul pentru salvarile corupte.

In cazul lui Watch Dogs: Legion, este posibil ca producatorii sa incerce in continuare sa identifice cauzele problemei, urmand ca abia dupa aceea sa mentioneze orice informatie legata de introducerea unei eventuale solutii. Pana atunci, Assassin’s Creed Valhalla ar avea sanse sa scape de problema salvarilor corupte.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button