GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Assassin’s Creed Valhalla va funcționa la minim 30 de cadre pe secundă

60 nu este garantat

Nu știu de voi, dar încep să am străfulgerări cu lansarea generației curente de console deja, pentru că Ubisoft a dezvăluit că cel mai nou titlu al său, Assassin’s Creed Valhalla, nu țintește tocmai potențialul maxim al noii generații de console.

Chiar dacă Xbox Series X poate, în teorie, să ruleze jocuri și la 120 de cadre pe secundă, compania pare că va încerca să ofere cu Valhalla o experiență ce va rula minim la 30 de cadre pe secundă. Asta nu înseamnă este exclusă posibilitatea că va ajunge la 60 de cadre pe secundă, doar că nu pare a fi posibil deocamdată, sau nu pare a fi obiectivul. Microsoft lasă la latitudinea dezvoltatorilor la ce număr de cadre pe secundă vor rula jocurile. Așa că dacă Ubisoft vrea să rămână la 30 de cadre pe secundă, au această libertate. Măcar au subliniat că va fi un minim de 30, nu un probabil de 30, ca la AC Unity.

Sper, totuși, din tot sufletul, ca măcar de data aceasta când jocurile nu vor fi în stare să atingă 60 de cadre pe secundă nu vor mai veni indivizi să spună cum 30 este mai bun, fiindcă este mai aproape de minimul necesar pentru a da impresia unei imagini mișcătoare.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button