GamingRSS PaginaDeMedia

Assassin’s Creed Valhalla va avea un DLC interesant

Mi-a cam pierit cheful de Assassin’s Creed de ani buni. Insa cel mai nou titlu din serie, Valhalla, a reusit sa-mi atraga atentia. Si nu mica mi-a fost mirarea cand am dat de un trailer al celor de la Ubisoft in care anunta deja toate bunatatile post-launch.

Este vorba de un season pass ce ofera doua expansions si un quest line unic. Am aruncat o privire pe trailer si pot spune ca am ceva asteptari.

Assassin’s Creed Valhalla va avea parte de doua expansions: Wrath of the Druids (disponibil pe undeva prin primavara lui 2021) si The Siege of Paris ( vara lui 2021).

Wrath of the Druids invita jucatorii pe taramurile din Irlanda. Protagonistul porneste in cautarea unui misterios cult al druizilor.

In The Siege of Paris vom avea ocazia sa trecem printr-unul din cele mai ambitioase si mai importante evenimente ale epocii vikingilor: infiltrarea in Paris si asedierea sa.

The Legend of Beowulf  este un quest line rezervat posesorilor de season pass. Dupa cum implica numele, jucatorii vor putea investiga cunoscuta legenda. Cu putin noroc/ghinion, vom putea da si de Grendel, monstrul din epopee.

Daca va rezumati la varianta standard a jocului si nu cumparati editia „cu mot”, in valoare de 39 de dolari, veti avea, totusi, parte de o serie de updates pust-launch gratuite care vor fi organizate in doua sezoane.

Primul sezon, cel din Decembrie, va introduce o noua locatie, un festival Yule (Craciuniul sau, in termeni istorici, Solstitiul de Iarna), si un event rejucabil intitulat River Raids. In plus, jucatorilor le vor fi oferite noi skin-uri, arme, echipament si optiuni cosmetice pentru cal, drakkar (longship), chiar si pentru corb.

Assassin's Creed Valhalla

O alta aditie va fi si introducerea unui ranking system si un NPC pe care ti-l poti crea tu sau pe care il poti recruta de la ceilalti playeri.

Al doilea sezon va ajunge prin 2021, iar Ubisoft inca nu au detaliat continutul acestuia. Se stie doar ca vor fi introduse update-uri pentru ranking system si noi echipamente si festivaluri. Compania planuieste sa lanseze si al treilea, si al patrulea sezon.

Assassin's Creed Valhalla

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button