GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Assassin’s Creed Valhalla a fost anunțat

Posibil să includă și asasinări

După nenumărate leak-uri și diverse alte indicii, Ubisoft a dezvăluit Assassin’s Creed Valhalla. Un joc ce vă permite să luați controlul unui lider de clan viking și a unui sat plin de vikingi. Un sat ce va reprezenta o componentă centrală a experienței, deoarece îl veți putea dezvolta cu timpul și posibil chiar cu o utilitate, având și alte scopuri decât să fie o groapă de bani pentru economia potențial defectă a jocului.

Spun asta pentru că Assassin’s Creed Valhalla este dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal și are la cârma sa același director creativ ca Assassin’s Creed Black Flag, ce avea idei oarecum similare. Veți explora o lume mare, întinsă, plină de redări mai mult sau mai puțin autentice ale Angliei și Norvegiei de pe la sfârșitul secolului al nouălea. O lume ce va avea ceva mitologie piperată pe ici și colo, fiindcă nu prea avea cum să nu aibă cu un nume precum Vahalla, și cu Odin făcându-și apariția în trailer.

Veți avea de navigat, veți avea de cutreierat, veți avea de omorât lucruri, probabil și de cules altele, folosind atât topoare, cât și lama ascunsă tipică a asasinilor. Sper doar să nu aducă din Black Flag și acea misiune de ascuns prin păpușoi în timp ce două personaje vorbesc o jumătate de oră, iar tu le urmărești ca să afli unde este ținta ta, fiindcă să o găsești prin explorare într-un joc open world ar fi verboten.

Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil la sfârșitul acestui an pentru PC, Playstation 4, Xbox One, Xbox One X și Playstation 5… și Stadia.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button