GamingPC&ConsolesTech&IT

Assassin’s Creed Unity este gratuit în acest moment

Probabil ați sesizat că unul din monumentele cele mai importante ale Franței a fost sever deteriorat din cauza unui incendiu. Catedrala Notre-Dame de Paris a fost cuprinsă de flăcări săptămâna aceasta, ceea ce a oferit un impuls companiilor franceze să își arate sprijinul pentru reconstruirea sa, iar Ubisoft are un mod inedit de a face asta.

Compania nu doar că va dona 500 de mii de euro pentru efortul de restaurare, dar oferă tuturor celor interesați ocazia să obțină un exemplar gratuit al lui Assassin’s Creed Unity. De ce, vă întrebați? Pentru că Ubisoft a petrecut un număr foarte mare de luni de zile scanând meticulos catedrala pentru a o integra în toată splendoarea sa în acest joc.

Oferta este valabilă până pe 25 aprilie, pentru varianta de PC a jocului. Assassin’s Creed Unity va fi atașat permanent de contul vostru de Uplay după ce accesați pagina dedicată acestei promoții, așa că aveți timp să îl jucați pe cât de mult timp doriți.

Assassin’s Creed Unity a fost unul din primele jocuri care să fie lansat pe generația „curentă” de consolă, reușind să demonstreze cât de neputincios putea fi hardware-ul variantelor inițiale. Nici pe PC nu s-ar putea spune că mergea excepțional la acea vreme. Dar de atunci a tot fost lansat hardware nou, mai performant, iar jocul acum ar trebui să fie la îndemâna tuturor.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button