MORE

Assassin’s Creed Syndicate și Rainbow Six Siege vin la pachet cu plăcile video GeForce

Nvidia și Ubisoft anunță continuarea parteneriatului lor prin care sunt incluse coduri pentru jocuri noi în prețul de achiziție a fiecărei plăci video GeForce, sau măcar cele high-end.

De această dată, promoția include Rainbow Six Siege și Assassin’s Creed Syndicate, două jocuri care nici măcar nu au fost lansate încă, dar care pot fi ale voastre începând de astăzi, dacă veți cumpăra o placă video GeForce GTX 970, sau un GTX 980, într-una din numeroasele lor variante.

Poate fi vorba de variantele desktop, poate fi un GTX 980 Ti, sau poate fi vorba de un laptop ce dispune de o astfel de placă video, în format normal sau mobil. Jocurile sunt incluse la pachet pentru fiecare dintre ele.

Fiind produse în colaborare cu Nvidia, Assassin’s Creed Syndicate și Rainbow Six Siege vor dispune de câteva tehnologii tipice pentru plăcile video GeForce, așa că vă puteți aștepta la HBAO+, Physix și anti-aliasing de tip MFAA sau TXAA.

Nu le puteți juca începând de astăzi, din moment ce nu sunt încă lansate, dar codul pe care îl primiți poate fi înregistrat pe Uplay, de unde puteți descărca ambele titluri atunci când vor deveni disponibile.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button