Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Assassin’s Creed Syndicate se ia de hipsteri

/
/
/
img

Ocazional, in jocuri mai gasesti cate un mesaj amuzant, ba pe un ecran de incarcare, ba pe un semn de ascuns pe undeva printr-un colt din lume, sau in cazul lui Assassin’s Creed Syndicate, in enciclopedie.

Cei care au fost suficient de curiosi sa arunce o privire pe enciclopedia lui Syndicate, la descrierea personajelor, au descoperit ceva foarte amuzant legat de Karl Marx. Nu doar ca era trecuta o mini-biografie pentru personaj, dar mai era dezvaluita si cea mai mare contributie a sa pentru societate. Aceasta era, citez:

Dar probabil cea mai mare contributie a sa pentru societate a fost sa inspire milioane de tineri din toata lumea sa isi lase o barba dezastruoasa, sa poarte blugi stramti, si sa palavrageasca la nesfarsit despre „masinaria capitalista” in timp ce beau degetare de cafea artisanala in cartiere in care pisicile nu ar fi prinse urinand nici moarte.

Evident, cuiva de la Ubisoft nu ii place de acele specimene ale rasei umane si a decis sa isi dezvaluie dispretul pentru acestia prin intermediul lui Assassin’s Creed Syndicate.

Desigur, neavand jocul la indemana nu pot confirma 100% ca acel material este in joc, dar nu pare a fi genul de lucru pe care cineva l-ar adauga aleator in Photoshop.

ACreedMarxSyndicate

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar