Gaming

Assassin’s Creed Syndicate anuntat oficial… pentru a X-a oara!

Ultimul Assassin’s Creed de la Ubisoft nu s-a bucurat de primirea calduroasa la care se astepta, dar dezvoltatorul jocului se pare ca e hotarat sa indrepte lucrurile cu noul Assassin’s Creed Syndicate, urmatoarea bucatica din seria istorica a Ubisoft.

Noul joc muta actiunea in Londra Victoriana unde revolutia industriala si inegalitatea sociala sunt la ordinea zilei. Cu toate acestea, adevarata piesa de rezistenta a francizei sta in utilizarea multiplului personaj principal. Poti sa il controlezi fie pe Jacob Frye (un personaj rebel) sau pe sora sa, Evie (o maestra a stealth-ului) cand te plimbi pe harta, fiind totusi obligat sa joci fie cu unul fie cu celalalt in misiuni cheie ale povestii, dar miscarea ar trebui sa adauge putina varietate gameplay-ului care usor-usor a devenit previzibil.

De asemenea jocul se indeparteaza de eforturile de multiplayer din Unity. Syndicate este strict un joc pentru un singur jucator si Ubisoft spune ca vrea sa se axeze pe crearea celei mai mari lumi de pana acum din Assassin’s Creed (cu 30 de procente mai mare decat in Unity). Aceasta miscare este, fara urma de indoiala, importanta, desi aceasta miscare ar trebui de asemenea sa slefuiasca experienta in Syndicate si sa evite glitch-urile care au napastuit predecesorul din 2014. Veti afla cat de bine s-a descurcat Ubisoft cand va lansa Syndicate pe 23 octombrie pentru PlayStation 4 si Xbox One, si mai tarziu in toamna pentru gamerii de pe PC.                                                                           

Articole asemanatoare

Back to top button