MORE

Assassin’s Creed Syndicate a inventat personajele feminine cu Evie Frye

Internetul este adesea un loc amuzant, iar dimineata aceasta a fost un deliciu. De cateva ore circulat pe internet un e-mail foarte hazliu, care initial parea a fi trimis de catre Ubisoft.

In acest e-mail a era laudata performanta actritei Victoria Atkin in noul Assassin’s Creed Syndicate. Aceasta a reusit sa readea personajul Evie Frye cu pe cat de mult talent ne asteptam de la o serie responsabila pentru atat de multe personaje memorabile, precum Altair, Ezio, unchiul Mario si cutia lui Snake care apare pentru 4 secunde in Assassin’s Creed 2. Parea a fi un e-mail normal, de zi cu zi, pe care Ubisoft le trimite frecvent prin care ofera oportunitati de interviu si toate cele, pana cand incepeai sa citesti detaliile.


Conform acestui e-mail, Evie Frye este prima asasina din Assassin’s Creed, inainte de ea seria avand o lipsa completa de personaje feminine. Asta nu este tocmai adevarat, din moment ce asasine au fost prezente in jocurile anterioare, iar Assassin’s Creed Liberation chiar avea in rolul principal o asasina, pe Aveline.

Dar asta nu era partea cea mai comica. Aparent, Evie Frye este chiar printre primele personaje feminine din orice joc video. Pentru ca, evident, faptul ca poti juca in rolul unui personaj feminin este ceva recent adaugat in jocuri video. In nici un caz nu era un concept deja stabilit si adesea gasit in numeroase jocuri chiar si atunci cand Ms. Pacman a fost lansat in 1982.

In timp ce toata lumea radea de acest e-mail, Ubisoft s-a grabit sa se distanteze rapid de continutul sau, un sarman angajat al companiei petrecand toata dimineata raspunzand la zeci de mesaje pe Twitter prin care afirma ca nu, nu este un e-mail trimis de Ubisoft.

E-mail-ul a fost, din cate se pare, trimis de agentul Victoriei Atkin. Oricine ar fi acel agent, aparent nu prea stie multe despre industria unde lucreaza actrita pe care ar trebui sa o reprezinte.

Morala povestii: Nu angajati oameni de PR care habar nu au cu ce va ocupati.

[Twitter]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close