PC&Consoles

Assassin’s Creed Origins a primit un trailer cinematic

Anunțul lui Assassin’s Creed Origins n-a fost acompaniat de un trailer cinematic bombastic, Ubisoft alegând să se concentreze de această dată pe gameplay, pentru ca publicul să nu spună iar că au primit un alt joc decât cel prezentat la E3.

Dar acum că am văzut ore de gameplay din el, a sosit și timpul pentru trailer-ul cinematic. Unul făcut în stilul acela de-a combina grafică ce nu va fi regăsită în joc și o melodie ce sună cât de cât bine, pentru a reda spiritul și esența acestui joc.

De realizarea acestui trailer s-a ocupat iarăși studioul Digic Pictures din Budapesta, compania realizând trailerele cinematice similare pentru jocurile Assassin’s Creed încă de pe vremea lui AC2. Studioul  s-a mai ocupat de producția minunatului trailer cinematic folosit pentru promovarea lui The Witcher 3 Wild Hunt, alături de numeroase alte opere care n-au fost făcute de Blur.

Assassin’s Creed Origins va fi disponibil pentru console și PC în ziua de 27 octombrie, în cazul în care nu apar întârziere neprevăzute.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button