GamingPC&ConsolesTech&IT

Assassin’s Creed Odyssey primește New Game Plus

Assassin’s Creed Odyssey a primit recent o actualizare, tentând jucătorii să se întoarcă în Grecia, cu un mod New Game Plus, în care veți putea să reluați din nou aventurile lui Alexios sau ale Kassandrei. Au fost făcute câteva modificări la DLC-ul Shadow Heritage, care anterior a blocat jucătorii într-o relație heterosexuală, în ciuda deciziilor lor romantice anterioare.

Modul nou de joc Plus va deveni disponibil când veți finaliza questul principal, aruncându-vă înapoi în timp către Kephallonia. Veți putea păstra toate lucrurile excelente pe care le-ați câștigat, desigur. Echipamente, mounts, upgrade-uri la sulițe, upgrade-uri la nave, abilități, drahme, materiale de crafting și multe altele vor fi păstrate.

În ianuarie, lovindu-se de criticile că forțau jucătorii într-o relația romantică heterosexuală în DLC-ul Shadow Heritage, Ubisoft a spus că va schimba dialogul și o secvență cinematică „pentru a reflecta mai bine natura relației pentru jucătorii care aleg un fir narativ non-romantic„. Veți putea vedea schimbarea, deși lista de modificări a actualizării sunt vagi despre ceea ce implică aceste schimbări. De asemenea, nu este clar dacă jucătorii care au jucat deja Shadow Heritage vor putea să se întoarcă și să facă o alegere non-romantică.

Actualizarea adaugă, de asemenea, noi cadre pentru fotografiile voastre, îmbunătățiri de accesibilitate, echilibrare și remedierile de erori. Actualizarea este deja lansată și puteți verifica lista de modificări în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button