GamingPC&ConsolesTech&IT

Assassin’s Creed Odyssey va primi luna aceasta modul New Game+

Un nou mode de joc, New Game Plus, a fost confirmat pentru Assassin’s Creed Odyssey, și va sosi cândva în această lună.

Contul oficial de Twitter Assassin’s Creed a anunțat știrea acum ceva timp.

Încă nu au fost oferite detalii despre ce anume va fi pus la dispoziția jucătorilor în modul New Game Plus dar, conform răspunsului dat unui fan de pe canalul oficial Tweeter al lui Assassin’s Creed, vom primi mai multe detalii luna aceasta. Probabil, acest lucru va coincide cu videoclipul lunar dedicat actualizărilor, care de obicei detaliază orice modificări programate pentru joc. Videoclipul de lună trecută a fost despre adăugarea de scalare a nivelului și de noi quest-uri.

Dacă este să ne luăm după ce a oferit modul New Game Plus de la jocul anterior, ne-am putea aștepta la transferul progresului de la personajul vechi, inclusiv nivelul, abilitățile și instrumentele folosite.

Vom afla în această săptămână!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button