GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Assassin’s Creed Odyssey este pe drum

Sunteți pregătiți pentru numeroase referințe la „THIS IS SPARTAAA”? Ar trebui, pentru că astfel a decis să anunțe Uibsoft următorul joc din seria Assassin’s Creed, după ce existența sa a fost dezvăluită de un breloc buclucaș.

Jocul poartă numele Assassin’s Creed Odyssey, ceea ce fie este un semn a unei schimbări drastice a formulei seriei, sau pur și simplu o alegere la fel de dubioasă ca alte subtitluri jalnice ale seriei, ca „Revelations”. De ce spun asta? Pentru că odiseea a fost o călătorie de zece ani pe o distanță care și bătută la pas ar fi durat în cel mai bun caz câtea luni. Nu era tocmai o poveste despre oameni stând pe loc, înjunghiind chestii din păpușoi.

Totuși, o plimbare prin viziunea Ubisoftiană a culturii Greciei Antice va fi cu siguranță o experiență grozavă, indiferent de restul jocului. Din moment ce este anunțat de pe acum, atunci lansarea probabil va avea loc tot anul acesta, ceva ce probabil nu va pica prea bine cu cei care se așteptau ca Ubisoft să o ia mai moale cu seria, ca nu cumva să se ajungă iar la repetiție agasantă și torpilarea totală a calității.

Detalii complete despre Assassin’s Creed Odyssey vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului E3 care se apropie cu pași repezi, cel mai probabil în cadrul conferinței Microsoft, care va avea loc pe 10 iunie la ora 11 seara, dacă nu cumva am greșit iar calculul.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button