STIRI IT

Assassin’s Creed nu va mai fi anualizat

Anuntul ca Assassin’s Creed a incetat sa mai fie o franciza anuala a venit ca o surpriza pentru unii si ca o veste foarte buna pentru altii. Iar acesta pare sa fie doar inceputul, pentru ca vremea cand primeam Assassin’s Creed in fiecare an s-a dus.

Yves Guillemot, CEO al Ubiosft, a declarat recent ca lipsa unui nou AC de anul viitor nu va fi o anomalie sau un popas temporar, dupa care sa se revina la jocuri anualizate. De acum inainte, jocurile Assassin’s Creed vor fi lansate cu regularitate, dar nu anual.

Asta va insemna ca productia jocurilor va beneficia de mai mult timp, dar in acelasi timp, poate ca nu. Trebuie luat in considerare ca jocurile Assassin’s Creed sunt acum produse de studiouri multiple, alternativ, iar cel principal, Ubisoft Montreal, se ocupa acum de Watch Dogs, care va avea parte de un nou titlu pana in primavara anului viitor.

Asa ca, efectiv, nu se vor schimba prea multe lucruri, doar ca vom avea un Watch Dogs si un Assassin’s Creed, in rotatie constanta, in loc de doua jocuri AC produse de studiouri diferite.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close