GamingPC&Consoles

Este posibil ca acțiunea din noul Assassin’s Creed să se petreacă în Imperiul Aztec

Autor: Matei Pană

Conform lui Jeremy Penter, care a postat un tweet foarte scurt și la obiect, un nou joc din seria Assassin’s Creed este în dezvoltare și se va întâmpla în perioada aztecilor. Chiar dacă nu putem fi siguri în totalitate că acest lucru este adevărat, Penter a făcut în trecut mai multe afirmații (care s-au dovedit a fi adevărate) despre jocuri Ubisoft care nu au fost anunțate oficial la vremea respectivă, inclusiv Far Cry Primal.

Civilizația Aztecilor, orașul Tenochtitlan și Mesoamerica au fost cereri populare ale fanilor pentru ani întregi. O altă dorință a multor fani ai seriei este un joc Assassin’s Creed în Japonia, și pot spune că mă aflu și eu în mulțimea asta de mult timp.

Este posibil ca AC Infinity să fie lansat mai devreme decât ne așteptăm și ca setting-ul aztec să fie doar o parte din acesta, AC Infinity fiind un proiect live-service confirmat deja de cei de la Ubisoft. Având în vedere că știm foarte puține lucruri despre acest proiect, nu putem decât să așteptăm până primim mai multe informații la evenimentul din septembrie destinat seriei Assassin’s Creed pe care Ubisoft îl va organiza cu ocazia vârstei de 15 ani pe care seria o împlinește.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button